• CeramicSpeed UFO Bike Wash 500 ml dviračio ploviklis
  • CeramicSpeed UFO Bike Wash 500 ml dviračio ploviklis

CeramicSpeed UFO velosipēdu mazgāšanas līdzeklis 500 ml

Preces kods: 112171
Ražotājs: CeramicSpeed
22,00 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

CeramicSpeed UFO Bike Wash 500 ml velosipēda tīrīšanas līdzeklis

Pārskats

Jaunākais papildinājums mūsu apkopes un kopšanas produktu saimei. Tāpat kā svaigu baltu zeķu pāris liks lielākajai daļai braucēju sacensību dienā justies ātrāk – dzirkstošs, tīrs velosipēds sniegs tādu pašu garīgo pārliecību. Un ar papildu bonusu, ka velosipēds vienmēr ir optimālā stāvoklī.

Videi draudzīgas putojošas veloziepes, kas ir pārbaudītas un apstiprinātas visām velosipēdu virsmām. Šī velosipēdu mazgāšana ir droša lietošanai iekštelpās un ārā, un tai nav smaržu vai pievienotu smaržu.

  • 500 ml pudele

Plašāku informāciju par NLO produktu saimi skatiet šeit .

Uzstādīšana

Sāciet, noskalojot velosipēdu ar ūdeni, lai mīkstinātu visus izžuvušos dubļus un gružus.

Pirms lietošanas rūpīgi sakratiet pudeli.

Izsmidziniet otu vai sūkli 3-4 reizes ar putojošo UFO Bike Wash un maigi berziet velosipēdu, sākot ar krāsotām virsmām, metāla virsmām un visbeidzot ar riteņiem un riepām. Atkārtojiet, līdz viss velosipēds ir pārklāts ar ziepju putām. Izmantojot šo metodi, vienā pudelē būs līdz 30 mazgāšanas reizēm.

Kad velosipēds ir ziepjš, ļaujiet tam nostāvēties 3–5 minūtes, lai noārdītu netīrumus un taukus. Izvairieties no saskares ar disku bremžu rotoriem.

Rūpīgi izskalojiet velosipēdu ar ūdeni un nosusiniet to ar tīru dvieli.

UFO Bike Wash ir pieejams 100 ml koncentrātā. Ielejiet visu koncentrātu 500 ml iedarbināšanas pudelē un pievienojiet 200 ml ūdens (vai 2x koncentrāta pudeli), lai izveidotu pilnvērtīgu velosipēdu mazgāšanu.

Datoru monitoru un tālruņu, planšetdatoru ekrānu atšķirīgo izšķirtspējas iestatījumu dēļ dažādās ierīcēs preces krāsa vai tonis var atšķirties no fotoattēlā redzamās, tas ir, var neatbilst preces krāsai vai tonim. īstenībā.

  • Zīmols
  • Atsauce
    112171
  • Noliktavā
    2 vienības:
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...