• CeramicSpeed UFO Drip All Conditions 100 ml grandines tepalas/vaškas
  • CeramicSpeed UFO Drip All Conditions 100 ml grandines tepalas/vaškas

CeramicSpeed UFO Drip All Conditions 100 ml ķēdes smērviela / vasks

Preces kods: 112160
Ražotājs: CeramicSpeed
22,00 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

CeramicSpeed UFO Drip All Conditions 100 ml ķēdes eļļa/vasks

Pārskats

Mūsu atzinīgi novērtētais NLO pilienu ķēdes pārklājums ir atjaunināts, lai to dēvētu par UFO pilienu visos apstākļos. Tagad jaunā, mazāka izmēra pudelē un optimizētā formulā, kurai uzklāšanas laikā ir spilgti balts izskats, kas praktiski pazūd pēc pilnīgas izžūšanas.

  • 100 ml pudele
  • Pareiza uzklāšana ilgs 300 km / 180 jūdzes parasti sausos un tīros apstākļos
  • 8 ml vai 8 gramu svara atšķirība uz vienu pārklājumu
  • Netoksisks un bioloģiski noārdāms

Plašāku informāciju par NLO produktu saimi skatiet šeit .

Uzstādīšana

Kā lietot NLO pilienu visos apstākļos

Pirms lietošanas rūpīgi sakratiet pudeli.

Jaunām ķēdēm vai pirmajam pielietojumam sāciet ar pilnībā tīru un sausu ķēdi. Uzklājiet UFO Drip All Conditions vaska pārklājumu tieši uz ķēdes rullīšiem virs kasetes, vienlaikus lēnām griežot ķēdi, lai divas reizes pārklātu ķēdi visā garumā. Pēc tam uzklājiet NLO pārklājumu ķēdes iekšpusei gar rullīšiem, kas atrodas ķēdes apakšējā daļā, un divreiz pārklājiet visā ķēdes garumā. Pilnīgajam pārklājumam būs nepieciešami aptuveni 8 ml jeb 8 gramu svara atšķirība. Lai nodrošinātu vislabāko iespiešanos, turpiniet griezt kloķus 30 līdz 60 sekundes, lai nodrošinātu, ka vasks var nokļūt starp ķēdes rullīšiem un posmiem. Lai nodrošinātu vislabāko izturību un tīru veiktspēju, ļaujiet UFO Drip ķēdes pārklājumam nožūt nakti. Nav ieteicams noslaucīt vasku no ķēdes virsmas. Pareiza uzklāšana ilgs 300 km / 180 jūdzes parasti sausos un tīros apstākļos.

Standarta atkārtotai uzklāšanai noslaukiet visus virsmas putekļus ar tīru dvieli un divas reizes ķēdes garumā uzklājiet NLO pārklājumu ķēdes posmiem virs kasetes.

Ja piedziņa ir bijusi piesārņota, velosipēds ir mazgāts vai braukts slapjos apstākļos, mēs iesakām pilnībā notīrīt un atkārtoti uzklāt, ievērojot pirmās lietošanas vadlīnijas. Ja jūs bieži braucat slapjā vietā, mēs iesakām izmantot UFO Drip Wet Conditions.

Sargājiet to no tiešiem saules stariem un temperatūras diapazonā no 5 līdz 30 grādiem pēc Celsija (30-85 Fārenheita). - nesasaldēt.

Datoru monitoru un tālruņu, planšetdatoru ekrānu atšķirīgo izšķirtspējas iestatījumu dēļ dažādās ierīcēs preces krāsa vai tonis var atšķirties no fotoattēlā redzamās, tas ir, var neatbilst preces krāsai vai tonim. īstenībā.

  • Zīmols
  • Atsauce
    112160
  • Noliktavā
    19 vienības:
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...