• Garmin Edge 1040 Bundle GPS EU

Garmin Edge 1040 GPS komplekts ES

Preces kods: 010-02503-11
Ražotājs: Garmin
699,90 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

IEPAKOTA AR IZPILDES FUNKCIJAS

Nekad nepārtrauciet braukt ar velosipēdu, izmantojot izcilo GPS velodatoru, uz kuru varat paļauties, kad tas jums visvairāk nepieciešams. Edge 1040 ir gatavs jebkuram braucienam, sākot no attālām grants takām un beidzot ar iespaidīgiem kāpumiem.

Ejiet dziļi. Blīvs koku segums un pilsētas kanjons nepārspējams ar daudzjoslu GNSS precizitāti. Brauciet tālāk, maksājiet mazāk. Iegūstiet līdz 35 stundām akumulatora darbības laiku prasīgā lietošanā, kā arī līdz 70 stundām akumulatora taupīšanas režīmā. Jūsu riteņbraukšanas prasmes un kursu prasības palīdz izprast jūsu stiprās un vājās puses. Brauciet kā vietējais, izmantojot braukšanas veida kartes un navigāciju. Nevarat sagaidīt, kad varēs braukt? Tev ir paveicies. Izņemiet šo Edge ierīci no kastes, un jūs nekavējoties varēsiet braukt. Uzziniet, cik daudz ir palicis jūsu tvertnē, izmantojot ieskatus par izturību.

STAMINA IESKATI

Braucot, iegūstiet ieskatu par izturību 1 , lai varētu sekot līdzi, cik daudz jums ir palicis tvertnē.

VELOSIPĒŠANAS SPĒJAS UN KURSA PRASĪBAS

Klasificējiet savas stiprās puses kā riteņbraucēju 1 , koncentrējieties uz uzlabojumiem un sagatavojieties konkrēta kursa prasībām.

DARBĪBAS CEĻVEDIS

Ieteicamie jaudas mērķi 1 palīdz pārvaldīt pūles kursa laikā.

DINAMISKĀ VEIKTSPĒJA UZRAUDZĪBA

Iegūstiet plašāku ieskatu par to, kā jūsu ķermenis reaģē uz treniņu. Izsekot VO2 max , atveseļošanās laiku , treniņu slodzi , treniņu slodzes fokusu un daudz ko citu 1 .

APMĀCĪBU STATUSS

Izmantojot jaunus rādītājus, piemēram, HRV statusu, savu neseno vingrinājumu vēsturi un veiktspēju, iegūstiet ieskatu par savu kopējo piepūli 1 un par to, vai trenējaties produktīvi, sasniedzot maksimumu vai sasprindzināts 2 .

MĒRĶĒTA ADAPTĪVĀ TŪCĪBA

Esiet gatavs sacensībām, izmantojot treniņu padomus un ikdienas ieteiktos treniņus. Turklāt skatiet visas nedēļas ieteiktos ikdienas treniņus, kas pielāgojas jūsu veiktspējai, atveseļošanai un gaidāmo notikumu prasībām, savā Garmin Connect™ viedtālruņa lietotņu kalendārā tieši savā Edge ierīcē.

IEKĀRTĀ IETEICAMI TRENIŅI

Lai iegūtu norādījumus par apmācību, kurā ņemts vērā jūs un jūsu fiziskās sagatavotības līmenis, saņemiet ikdienas braukšanas ieteikumus , pamatojoties uz jūsu pašreizējo treniņu slodzi un VO2 max 1 .

SYNC TRENIŅU PLĀNI

Iegūstiet savus iekštelpu un āra treniņu plānus no Garmin Connect viedtālruņa lietotnes vai nemanāmi sinhronizējiet ar savu Edge ierīci no citām lietotnēm, tostarp lietotnes TrainingPeaks® . Turklāt saņemiet uzvednes, lai pabeigtu nokavētu treniņu.

Lorem ipsum dolor sit amet

SILTUMA UN AUGSTUMA AKLIMĀCIJA

Sagatavojiet sevi jebkurai videi. Skatiet, kā jūsu ķermenis iztur dažādās vidēs ar karstuma un augstuma aklimatizāciju 1 .

CLIMBPRO FUNKCIJA

Automātiski skatiet atlikušo kāpumu un slīpumu , kad kāpjat, sekojot maršrutam vai kursam. Tas palīdz novērtēt jūsu pūles un redzēt, cik daudz jums atlicis ciest. Jūs pat varat saglabāt savus kāpumus apskatei pēcbrauciena laikā savā ierīcē vai lietotnē Garmin Connect.

UZTURA UN HIDRĀCIJAS BRĪDINĀJUMI

Iegūstiet vajadzīgo ieskatu, lai paliktu darbināms, jūdzi pēc jūdzes. Edge 1040 jums paziņos, kad pienāks laiks hidratēt vai ēst.

riteņbraukšanas DINAMIKA

Izmantojiet uzlabotās riteņbraukšanas metrikas 1 priekšrocības, kas izstrādātas, lai sniegtu ieskatu par to, kā mainās jūsu veiktspēja, pamatojoties uz mainīgiem apstākļiem, piemēram, pozīciju, velosipēda iestatījumu, brauciena ilgumu un citiem.

MTB DINAMIKA

Izsekojiet katra brauciena episkām detaļām, izmantojot kalnu riteņbraukšanas rādītājus, piemēram, lēcienu skaitu, lēciena attālumu un pakarināšanas laiku.

GRIT UN FLOW METRIKAS

Grit novērtē brauciena sarežģītību, izmantojot GPS, augstuma un citus datus. Plūsma mēra, cik gludi jūs nobraucat pa taku, lai nākamajā reizē jums būtu pārspēt rezultāts.

PAGARINĀTS AKUMULATORA DZĪVES DZĪVES

Edge 1040 iegūs līdz pat 35 stundām akumulatora darbības laiku — pat prasīgos lietošanas gadījumos — un līdz 70 stundām akumulatora taupīšanas režīmā. Divkāršojiet akumulatora darbības laiku, izmantojot papildu Garmin Charge barošanas bloku.

INTENSITĀTES MINŪTES

Cik smagi tu brauci? Jūsu Edge ierīce pateiks, kad ar katru darbību esat nopelnījis savas intensitātes minūtes. 1

  • Zīmols
  • Atsauce
    010-02503-11
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...