SIS Overnight Protein Cookies / Cream 1kg pulvera

Preces kods: SIS2114020
Ražotājs: SiS
60,90 €
Noliktavā pēdējās preces

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

SIS Overnight Protein Cookies / Cream 1kg pulvera

Overnight Protein ir izgatavots no augstas kvalitātes piena olbaltumvielām 50:50 maisījumā ar sūkalu olbaltumvielu izolātu, kas nodrošina lēni sagremojamu olbaltumvielu avotu ar augstu aminoskābju profilu, lai atbalstītu liesās muskuļu augšanu un uzturēšanu miega laikā.

Piena proteīna sastāvā ir vairāk nekā 80 % kazeīna, kas ir lēni uzsūcošs proteīns, un aptuveni 20 % sūkalu, kas uzsūcas ātri. Sūkalu olbaltumvielas stimulē muskuļu olbaltumvielu sintēzi, jo tajās ir augsts leicīna saturs. Katrā porcijā ir 26-27 g olbaltumvielu un maz ogļhidrātu un tauku.

  • Lēni sagremojama piena olbaltumviela
  • Kopš 1992. gada baro zelta medaļu ieguvējus
  • Sastāvs: Sastāvs: 1kg tūba (28 porcijas)

Miegs ir viens no svarīgākajiem atveseļošanās aspektiem, un daudzi sportisti to bieži vien nenovērtē. Regulāra 20-25 g olbaltumvielu uzņemšana ik pēc 3-4 stundām ir labākais veids, kā atbalstīt liesās muskuļu masas augšanu un uzturēšanu. Barošana nakts laikā ir nepraktiska, tāpēc SiS Overnight Protein lietošana pirms gulētiešanas nodrošina kvalitatīvu miegu un kvalitatīvu olbaltumvielu piegādi, lai maksimāli uzlabotu treniņa adaptāciju.

SiS Overnight Protein jālieto 45-60 minūtes pirms gulētiešanas. Var lietot karstu vai aukstu.

Lietošanas instrukcija

Pievienojiet 35 g SiS Overnight Protein 250 ml ūdens olbaltumvielu kratīšanas pudelē, izmantojot pievienoto mērcīti. Labi sakratiet, pārliecinoties, ka vāciņš ir cieši aizvērts. Lietojiet aukstu vai pārlejiet glāzē un pēc tam uzsildiet mikroviļņu krāsnī. Dzeriet vienu stundu pirms gulētiešanas.

Piemērots: Veģetāriešiem, bez lipekļa, bez kviešu, bez riekstiem.

Nutrition Information

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių bei telefonų, planšečių ekrānu raiškos noteikšanas skirtinguose įrenginiuose prekės spalva ar atspalvis var būt skirtingas nuo matomo nuotraukoje, t.y. neatitikti realybėje esančios prekės spalvos ar atspalvio.

  • Zīmols
    SiS
  • Atsauce
    SIS2114020
  • Noliktavā
    1 Vienība
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...