• SIDI MTB FROST GORE black/yellow Gore-Tex žieminiai dviratininko batai
  • SIDI MTB FROST GORE black/yellow Gore-Tex žieminiai dviratininko batai

SIDI MTB FROST GORE melni/dzelteni Gore-Tex ziemas velo apavi

Preces kods: CFROSTGO-BL-YE-43
Ražotājs: Sidi
249,00 €
Noliktavā pēdējās preces

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

SIDI MTB FROST GORE melni/dzelteni Gore-Tex apavi



Sidi Frost Gore ir unisex velozābaki mitriem laikapstākļiem bezceļa braucējiem. Apaviem ir pilns Gore-Tex oderējums, kas ir aizzīmogots ar šuvi, lai neļautu lietum iekļūt apavos. Gore-Tex oderējums bloķē vēju, kā arī lietu, tāpēc šie zābaki ir daudz siltāki nekā parastie MTB riteņbraukšanas apavi, tomēr tie nav izolēti, tāpēc, braucot ar zem nulles, jums jāvalkā izolētas zeķes. Frost Gore ir salikta zole, kas labāk iztur mitros laikapstākļus un vēsāku temperatūru nekā pilna oglekļa piedāvājums.

AUGŠĒJĀ

Ietver izturības, stabilitātes, viegluma, ūdensnecaurlaidības un videi draudzīguma īpašības. Tas tiek ražots, izmantojot "Water-Tech" ūdens apstrādi. Mazāka ietekme uz vidi, mazāk kaitīgo izmešu gaisā un darba vidē, kā arī tas, ka netika izmantoti šķīdinātāji, bet gan produkti uz ūdens bāzes, ir labvēlīgi gan videi, gan gala lietotājam.

Gore-Tex

GORE-TEX® membrāna ir visu produktu pamatā, kas izgatavoti no GORE-TEX® audumiem. Tajā ir vairāk nekā 1,4 miljardi mikroskopisku poru uz kvadrātcentimetru (9 miljardi poru uz kvadrātcollu). Šīs poras ir 20 000 reižu mazākas par ūdens pilienu, bet 700 reižu lielākas par ūdens tvaiku molekulu. Ūdens no ārpuses nekad neiesūksies. Tomēr sviedri var viegli izplūst, tādējādi izolācijā tiek ieslodzīts mazāk mitruma. Rezultāts: jums paliek siltāks, kad ir auksts, un sausāks, kad svīst.

TECHNO-3 SISTĒMA

SIDI TECHNO-3 SYSTEM ciparnīcas ir piemērotas visā apavu garumā, pielāgojot augšdaļu pēdas formai, lai nodrošinātu pielāgotu piegulšanu. SIDI slaveni uzticamie un nomaināmie aizbāžņi ir uzlaboti ar pilnīgi jaunu patentētu SIDI Wire materiālu, kas ir pilnīgi nesaistošs, lai nodrošinātu intuitīvu un bez piepūles regulēšanu lidojuma laikā. Tāpat kā lielākā daļa SIDI mazo detaļu, arī TECNO-3 SPRDA ir apkalpojama un nomaināma.

SIDI PAPĒŽA KAUSS

Pastiprinātais papēdis notur pēdu optimālā stāvoklī un novērš apavu deformāciju ārkārtējas veiktspējas vai ilgstoša spiediena rezultātā.

MTB RS17 ZOLE

Šī jaunā Sidi MTB zole ir viegla ar lielisku veiktspēju, kas ir izgatavota no neilona ar PU (poliuretāna) ieliktņiem. Zoles protektora forma ir īpaši izstrādāta kalnu riteņbraukšanai, tā nodrošina labu saķeri, atvieglo dubļu izkliedi un nodrošina pareizo stabilitātes līmeni. Centrālais ieliktnis ar Sidi logotipu darbojas kā neslīdošs un ir praktisks un noderīgs īpaši mazāk pieredzējušiem lietotājiem. Pirkstu zonu, kas ir vairāk pakļauta nodilumam, it īpaši ejot, var nomainīt, un tas ļauj uzstādīt tapas, lai uzlabotu saķeri uz īpaši dubļainām vietām. RS17 ir labākais rezultāts attiecībā uz stingrību pedāļu minēšanai un saliekšanu staigāšanai.

  • Zīmols
  • Atsauce
    CFROSTGO-BL-YE-43
  • Noliktavā
    1 Vienība
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...