Elite FLY Tour de France Black Map 550 ml pudele

Preces kods: EL016041015
Ražotājs: Elite
5,90 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

Elite Fly Tour de France pudele

Produkta apraksts

Elite kā oficiālais Tour de France licences īpašnieks ir izveidojis ierobežotas tirāžas TDF sēriju ar 5 pudelēm ar oficiālo dizainu 2022. gada "Grande Boucle" posmam. Jauno Fly Tour de France sēriju veido četras Fly pudeles (trīs 550 ml un viena 750 ml) un 1 Mia pudele no nerūsējošā tērauda ar gada gaidītākā velobrauciena oficiālajām krāsām. Katras pudeles priekšplānā ir Tour de France pasaulslavenais logotips, ko 2002. gadā radījis franču dizainers Žoels Genuna. Elite Fly sērija ir plaši pazīstama kā visvieglākā ūdens pudeļu līnija, kāda jebkad radīta, pateicoties par 30 % mazākam svaram, salīdzinot ar tradicionālajām pudelēm tirgū. Tas panākts, pateicoties to mainīga biezuma izspiešanas struktūrai - tām ir plāna vidusdaļa un bieza apakšdaļa, tāpēc tiek izmantots mazāk materiāla, nesamazinot pudeles izturību vai funkcionālās īpašības.

SKU Apraksts

  • Papildus ikoniskajai dzeltenajai pudelei īpaša ir arī melnā versija ar oficiālo trases karti, jo tā ir viena no riteņbraucēju iecienītākajām.
  • Tajā pašā laikā Fly pudeles mīkstā korpusā ir lielāks šķidruma plūsmas ātrums salīdzinājumā ar tradicionālajām pudelēm, kas palīdz vienkārši un ātri uzņemt šķidrumu, piemēram, sacensību laikā.

Produkta specifikācijas

Primārā krāsa: melna
Pudeles saturs:
S
akarā

ar atšķirīgiem datoru monitoru un tālruņu, planšetdatoru ekrānu izšķirtspējas iestatījumiem dažādās ierīcēs, izstrādājuma krāsa vai tonis var atšķirties no attēlā redzamā, tas ir, tā var neatbilst izstrādājuma krāsai vai tonim realitātē

.

  • Zīmols
  • Atsauce
    EL016041015
  • Noliktavā
    30 vienības:
  • ean13
    8020775043455

Jums varētu arī patikt

Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...