Ursus 80-Jumbo Alloy Double Kickstand Black dviračio atraminė kojelė tvirtinama

Preces kods: 80VN20S-A03
39,90 €
44,90 € - 5,00 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

URSUS JUMBO 80 DIVKĀJAINAIS STATĪVS (300 MM)

Ursus JUMBO KICKSTAND (300 mm garums)

Ursus Jumbo 80 Kickstand ir aprīkots ar divkājainu centrāli stiprināmu konstrukciju, kas ir pietiekami spēcīga, lai stabilizētu jūsu velosipēdu līdz 100 kg (220 mārciņas). Ursus Jumbo kickstand ir ideāli piemērots elektrovelosipēdiem, kā arī pārslogotiem tūrisma vai piepilsētas velosipēdiem. Ja braucat ar bērnu sēdeklīti uz sava velosipēda, URSUS Jumbo Kickstand ir obligāts piederums, lai pasargātu velosipēdu no apgāšanās, kad ar bērnu apstājaties parkā vai saldējuma veikalā. JUMBO kickstand nav saderīgs ar biezajām riepām (3" vai platākām). 300 mm garums. Sver 1180 gramus. Ražots Itālijā.


Komplektā ietilpst sakausējuma plāksne, konusveida paplāksne, 4 skrūves (75 mm, 65 mm, 40 mm, 22 mm). Izvēlieties savam velosipēdam piemēroto skrūvju garumu.

IETEICAMS IZMANTOT:


- Elektriskais velosipēds
- Lieljaudas velosipēds
- Piepilsētas velosipēds ar bagāžniekiem
- Velosipēds ar bērnu sēdeklīti
- Velosipēds ar aizmugurējo piekabi

URSUS pavadīja vairāk nekā divus gadus pētniecībā un attīstībā, lai izstrādātu vislabāko statīvu, kas ir kompakts un viegls, bet pietiekami izturīgs, lai stabilizētu smagu velosipēdu.

Izstieptā statīva augstums ir 12" no zemes līdz statīva platformas augšdaļai. Lai to varētu uzstādīt uz sava velosipēda, jums ir jāpārbauda, vai jūsu velosipēda rāmim ir piemetināta statīva plāksne. To var atrast tieši aiz apakšējā kronšteina. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.

URSUS JUMBO SPECIFIKĀCIJAS:

  • Materiāls: Svars
  • : 1180 grami (41,6 oz )
  • Slodzes izturība: 100 kg ietilp ība Riepu
  • platuma saderība atkarīga no statīva novietojuma .
  • Nav paredzēts biezajām riepām
  • Ražots Itālijā.

PIEZĪME: Ja neesat pārliecināts, vai šī prece ir saderīga ar jūsu velosipēdu, sazinieties ar velosipēda ražotāju vai vietējo velosipēdu tirgotāju.


Datoru monitoru un tālruņu, planšetdatoru ekrānu atšķirīgo izšķirtspējas iestatījumu dēļ dažādās ierīcēs izstrādājuma krāsa vai tonis var atšķirties no attēlā redzamā, proti, tas var neatbilst izstrādājuma krāsai vai tonim realitātē.

  • Noliktavā
    10 vienības:
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...