• Morgan Blue Chain Cleaner 5000ml grandinės ploviklis

Morgan Blue ķēdes tīrītājs 5000ml ķēdes tīrītājs

Preces kods: AR00056
Ražotājs: Morgan Blue
63,20 €
Noliktavā pēdējās preces

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

Morgan Blue Chain Cleaner 5000ml ķēdes tīrīšanas līdzeklis

APRAKSTS


Chain Cleaner ir aktīvs tīrīšanas/attaukošanas līdzeklis, kas piemērots ķēdes un piedziņas komponentiem.

PIETEIKUMS


Pirms lietošanas labi sakratiet. Uzklājiet ķēdes tīrīšanas līdzekli uz ķēdes, priekšējiem un aizmugurējiem pārslēdzējiem. Ļaujiet tīrīšanas līdzeklim iesūkties apmēram 5 minūtes, pēc tam noskalojiet ar ziepjūdeni. Berzējiet ar sausu drānu, pēc tam atkārtoti ieeļļojiet ķēdes un piedziņas daļas.

ĪPAŠĪBAS UN PRIEKŠROCĪBAS


  • Regulāra lietošana novērš ķēdes un piedziņas komponentu nolietošanos. Tas nodrošina augstāku veiktspēju, vienmērīgāku pārnesumu pārslēgšanu un ilgāku piedziņas kalpošanas laiku.
  • Aktīvās sastāvdaļas izraisa ātru un dziļu tīrīšanas procesu.
  • Gumijas un plastmasas drošs.
BRĪDINĀJUMS

Īpaši viegli uzliesmojošs. Kairina ādu. Toksisks ūdens organismiem, var radīt ilglaicīgu negatīvu ietekmi ūdens vidē. Tvaiki var izraisīt miegainību un reiboni Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Sargāt no aizdegšanās avotiem – nesmēķēt. Neieelpot aerosolu. Izvairīties no saskares ar ādu. Neizliet kanalizācijā. Ja norīts, nekavējoties meklēt medicīnisku palīdzību un uzrādīt šo iepakojumu vai etiķeti. Izmantojiet tikai labi vēdināmās vietās. Bez CFC. Tvertne zem spiediena. Sargāt no saules gaismas un nepakļaut temperatūrai, kas pārsniedz +50°C. Nedurt un nededzināt pat pēc lietošanas. Nesmidzināt uz atklātas liesmas vai kvēlojoša materiāla. Nesmēķē. Sastāvs saskaņā ar EK vadlīnijām: Alifātiskie ogļūdeņraži >30%.

  • Zīmols
  • Atsauce
    AR00056
  • Noliktavā
    1 Vienība
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...