• Garmin Edge 530 Sensor Bundle GPS dviračio kompiuteriukas
  • Garmin Edge 530 Sensor Bundle GPS dviračio kompiuteriukas
  • Garmin Edge 530 Sensor Bundle GPS dviračio kompiuteriukas
  • Garmin Edge 530 Sensor Bundle GPS dviračio kompiuteriukas
  • Garmin Edge 530 Sensor Bundle GPS dviračio kompiuteriukas

Garmin Edge 530 Sensor Bundle GPS velo dators

Preces kods: 010-02060-11
Ražotājs: Garmin
399,90 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

Garmin Edge 530 Sensor Bundle GPS velodators

GŪT IESKATU, LAI PALĪDZĒTU UZLABOTI

Kam tas interesē, Edge® 530 riteņbraukšanas dators piedāvā dinamisku veiktspējas uzraudzību un ieskatus, lai palīdzētu jums uzlaboties? tev

Brauciet tā, it kā zinātu katru kalnu, un griezieties kā ar savu roku. Tāpat izvēlieties maršrutus, kurus vietējie izmanto visbiežāk.

Nebaidieties pazust, jo Edge vienmēr parādīs ceļu atpakaļ. Un tam nav nepieciešams uzmācīgi skaidrojošs pavadonis aiz jums.

Sasniedziet savu labāko rezultātu, pēc tam uzlabojiet to. Salīdziniet pašreizējos un iepriekšējos centienus.

Visbeidzot: treneris, kurš uz tevi nekliedz. Sinhronizējiet strukturētus treniņus ar savu Edge ierīci.

Skatiet savu statistiku. Visi statistikas rādītāji. Izsekojiet vairāk dinamikas un veiktspējas datu nekā jebkad agrāk.

Jo ilgāks brauciens, jo labāk. Pēc vienreizējas akumulatora uzlādes jūs varat braukt līdz 20 stundām.

Svarīgi ir jūsu rezultāti.

DINAMISKĀ VEIKTSPĒJA UZRAUDZĪBA

Iegūstiet plašāku ieskatu par to, kā jūsu ķermenis reaģē uz treniņiem. Izsekot VO2 max, atveseļošanās laiku, treniņu slodzi, treniņu intensitāti un daudz ko citu 1 .

APMĀCĪBU NOSACĪJUMI

Cik efektīva ir jūsu apmācība? Saņemiet automātisku nesenās treniņu vēstures un veiktspējas rādītāju novērtējumu, lai redzētu, vai trenējaties produktīvi, sasniedzat maksimumu vai pārmērīgi stiepjas 1 .

AKLIMATIZĀCIJA SARSTUMAM UN AUGSTUMAM

Sagatavojieties jebkurai videi. Uzziniet, kā jūsu ķermenis pielāgojas dažādām vidēm ar karstuma un augstuma aklimatizāciju 1 .

SADERĪBA AR SHIMANO STEPS EBIKE SISTĒMU

Skatiet īpašo eBike statusa ekrānu un datu laukus un saņemiet palīdzību par sistēmas statusu un brīdinājuma ziņojumiem. Braucot var redzēt pat elektromotora jaudas līmeni, izvēlēto pārnesumu, akumulatora uzlādes līmeni un citu informāciju.

SADERĪGS AR DI2

Šī Edge sērijas iekārta ir saderīga ar SHIMANO Di2 4 elektroniskajām pārnesumu pārslēgšanas sistēmām, kas tagad atbalsta bezvadu sakarus un nodrošina ātru pārslēgšanas datu iestatīšanu un parādīšanu vai ierakstīšanu līdz pat 12 ātrumu piedziņas sistēmām. Skatiet priekšējā un aizmugurējā pārslēdzēja datus, kā arī kreisā un labā pārslēdzēja akumulatora statusu.

riteņbraukšanas DINAMIKA

Izmantojiet uzlabotus riteņbraukšanas rādītājus 1 , lai palīdzētu saprast, kā jūsu veiktspēja mainās atkarībā no dažādiem apstākļiem, piemēram, stāvokļa, velosipēda konfigurācijas, brauciena ilguma un citiem.

MTB DINAMIKA

Izsekojiet iespaidīgus datus par katru braucienu, izmantojot jaunus kalnu riteņbraukšanas rādītājus, piemēram, lēcienu skaitu, lēciena attālumu un raidlaiku.

GRIT™ E FLOW™

Slīpums atbilst brauciena sarežģītībai, ko mēra ar GPS, augstuma un citiem datiem. Plūsma atbilst tam, cik gludi nobraucat pa trasi. Tas sniedz aprēķinu, ko varat mēģināt uzlabot nākamreiz.

PILNVAROTĀS APMĀCĪBAS

Sinhronizējiet treniņus no TrainingPeaks® un Garmin Connect™ virtuālās kopienas tieši savā Edge ierīcē. Skatiet nākamo treniņu un nemanāmi pārejiet uz atbilstošajiem vingrinājumiem.

CLIMBPRO FUNKCIJA

Ērti noskaidrojiet sava kalnup brauciena attālumu un stāvumu, kamēr atrodaties kalnā pa maršrutu vai kursu. Tas palīdzēs jums pielāgot centienus un redzēt, cik daudz darba jums ir atlicis.

ILGĀK DARBĪBAS AKUMULATORS

Ar vienu uzlādi Edge 530 var darboties līdz 20 stundām, izmantojot GPS uztvērēju, vai līdz 40 stundām, ja ir pievienots papildu ārējais Garmin Charge™ akumulators vai darbojas enerģijas taupīšanas režīmā.

Brauciet kā vietējais.

KONKRĒTĀ BRAUKŠANAS KARTE

Neatkarīgi no tā, vai braucat kalnos, pa grants taku vai ceļu, skatiet galveno kartes informāciju, pamatojoties uz jūsu izvēlētā ceļojuma veidu. Velosipēdiem piemēroti maršruti ir labāk pamanāmi, tāpēc ātri vien atradīsiet to, ko meklējat.

GARMIN VELOSIPĒDU KARTE

Brauciet ar ielādētām kartēm , kas aptver vēl vairāk, tostarp pasaules MTB trases datus no Trailforks.

PROGRAMMA TRAILFORKS

Lejupielādējiet bezmaksas lietotni Trailforks no mūsu Connect IQ™ veikala, pēc tam atbloķējiet kartes saturu savam Edge, tostarp trases apstākļus, siltuma kartes un daudz ko citu.

DAKSĒŠANAS REŽĪMS

Kad izmantojat lietotni Trailforks, šis režīms automātiski parāda gaidāmos taku sazarojumus un sniedz plašāku kontekstu, parādot, kur taku tīklā tajā laikā atrodaties.

AR SĪKĀM INSTRUKCIJĀM

Neapmaldieties ar detalizētiem norādījumiem un brīdinājumiem par gaidāmajiem pagriezieniem.

ATPAKAĻ UZ SĀKUMU

Edge® 530 ir pietiekami gudrs, lai vadītu jūs atpakaļ vai mainītu maršrutu līdz maršruta sākumam, ja apmaldāties vai nolemjat agri doties mājās.

MARŠRUTA APRĒĶINS

Esiet gatavi iet ātrāk. Mūsu maršruti tagad tiek aprēķināti arvien ātrāk, tāpēc jūs pavadīsit vairāk laika braucot un mazāk gaidot.

TRENDLINE™ POPULĀRI MARŠRUTI

Izmantojot miljoniem kilometru velosipēdistu augšupielādētos braukšanas datus, Edge® 530 var atrast labāko maršrutu, atlasot populārākos ceļus (un takas).

Uztveriet drošību nopietni.

VARIA™ SADERĪBA

Savienojiet Edge® 530 ar Varia aizmugurējo radaru un gaismām, lai labāk redzētu un būtu redzams.

CITU ATKLĀŠANA

Edge automātiski nosūta jūsu atrašanās vietu norādītajām ārkārtas kontaktpersonām, ja tā konstatē incidentu 2 . Notikumu noteikšana pēc noklusējuma ir iespējota tikai aktivitāšu profilos Road, Grant, Commute, Tour un eBike.

VELOSIPĒDU SIGNALIZĀCIJA

Ar PIN aizsargātā velosipēda signalizācija, izmantojot viedtālruni 3 , informēs jūs, ja velosipēds izkustēsies, kad apstāsieties iedzert ūdeni vai uzkodas.

GRUPAS ZIŅOJUMI

Sazinieties 3 ar citiem riteņbraukšanas komandas dalībniekiem, ja esat atdalījies no grupas.

LIVETRACK

Izmantojot LiveTrack, ļaujiet draugiem un ģimenei reāllaikā izsekot jūsu atrašanās vietai 3 un pat skatīt visu plānoto maršrutu. Pārliecinieties, ka jūsu mīļie precīzi zina, kur jūs dodaties.

Saglabājiet savienojumu, lai kur jūs atrastos.

VIEDĀS ZIŅAS

Saņemiet īsziņas un brīdinājumus tieši savā Edge, savienojot to pārī ar saderīgu viedtālruni .

CONNECT IQ™

Lejupielādējiet pielāgotus datu laukus un atrodiet lietotnes un logrīkus mūsu Connect IQ veikalā.

SINHRONIZĒT AR GARMIN CONNECT

Garmin Connect lietotne ir mājvieta plaukstošai virtuālai kopienai, kurā cilvēki var sazināties, sacensties un pat dalīties ar saviem sasniegumiem sociālajos medijos.

DARBOJAS AR VAIRĀKĀM LIETOJUMIEM

Ar Edge darbojas arvien vairāk jūsu iecienītāko apmācību un kartēšanas platformu. Tāpēc brauciet tā, kā vēlaties, izmantojot Strava, Komoot, TrainingPeaks un daudzas citas lietotnes.

1 Ja ir savienots pārī ar saderīgiem sensoriem.
3 Ja ir savienots pārī ar saderīgu viedtālruni .
4 Savietojams ar SHIMANO Di2 elektroniskajām pārnesumu pārslēgšanas sistēmām ar SHIMANO D-FLY funkciju.
TrainingPeaks® ir Peaksware, LLC reģistrēta preču zīme.
Firstbeat
IESL

  • Zīmols
  • Atsauce
    010-02060-11
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...