• Factor Lando XC Sram XX1 Eagle AXS Crystal Green pilnos amortizacijos kalnų dviratis
  • Factor Lando XC Sram XX1 Eagle AXS Crystal Green pilnos amortizacijos kalnų dviratis
  • Factor Lando XC Sram XX1 Eagle AXS Crystal Green pilnos amortizacijos kalnų dviratis
  • Factor Lando XC Sram XX1 Eagle AXS Crystal Green pilnos amortizacijos kalnų dviratis

Factor Lando XC Sram XX1 Eagle AXS Crystal Green pilnpiedziņas kalnu divritenis

Preces kods: FACTOR_LANDO_XC_XX1_
Ražotājs: Factor
10 999,00 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

Factor Lando XC Sram XX1 Eagle AXS Crystal Green pilnas piekares kalnu velosipēds


Ātrs pilnas piekares XC sacīkšu braucējs



Pārskats


29 ER, LAI IZVIRZĒTU SAVU LABĀKO LAIKU

Jūs zināt veidu. Jūs tos redzat visās taku galvās. Garmin stiprinājums priekšpusē. Cieši pieguļošs aprīkojums un viegla ķivere. Meklē veidus, kā vislabāk pavadīt laiku savās iecienītākajās takās. Varbūt jūs esat viens no viņiem. Ja tā, tad jums patiks Factor LANDO XC. Šī vieglā pilna piekare 29er izliekas uz starta līnijas priekšpusi ar uz sacīkstēm orientētu ģeometriju un balstiekārtu, kas darbojas kopā. Ātrs un jautrs, tas ir ideāls kalnu velosipēds Cape Epic censoņiem, grants krosoveriem un ceļa braucējiem, kas vēlas nosmērēties.



Ieguvumi


VERTIKĀLI ORIENTĒTS TRIECIENS

Izvēloties LANDO XC konstruēt ar vertikālu triecienu, tiek piedāvātas milzīgas priekšrocības gan svara samazināšanai, gan stingrībai: trieciena spēkus var koncentrēt izturīgā un jau izveidotā apakšējā kronšteina reģionā, tādējādi nodrošinot slaidu augšējo cauruli, kas neprasa pārmērīgu slodzi. oglekļa slāņojums un svars. Dizains arī nodrošina, ka trieciens ir pilnībā izolēts no jebkādām sānu slodzēm, tādējādi uzlabojot trieciena kalpošanas laiku un mazo triecienu jutību, noņemot saiti.


PROGNOZAMA ATKAROŠANA

Braucēji, kuri nopietni uztver savus XC treniņus un sacīkstes, paļaujas uz paredzamu balstiekārtu jebkurā pārnesumā. Neatkarīgi no tā, vai jūs noliekat āmuru uz augšu vai uz plūstošas takas, neviens nevēlas saskarties ar atsitienu vai bremžu domkratu. Tāpēc mēs esam izstrādājuši patentētu viena šarnīra “mākslīgās stieņa” savienojumu ar 115 mm aizmugures gājienu, pamatojoties uz 45 mm gājiena triecienu, un 100 mm, pamatojoties uz 40 mm gājiena triecienu. Mūsu kinemātikas filozofija nodrošina, ka prettupieni ir 90% diapazonā, lai nodrošinātu, ka balstiekārta saglabāsies stingra, bet aktīva, kad jūs spiežat vatus. Jums nevajadzēs zināt domkratu vai tupus.


SADALĪTA SĒDEKĻA TUBE

Faktoru dizaina iezīmes nekad nav paredzētas tikai izrādīšanai. LANDO XC dalītā sēdekļa caurule ir ne tikai atsauce uz Twin Vane EVO sadalīto cauruli mūsu šosejas velosipēdiem, bet arī ļauj izmantot monobox ķēdes balstu un mazu svaru. Kopīgie šarnīri, kas ir tieši uzstādīti rāmjos, nodrošina īpaši stingru, labi izlīdzinātu saskarni, ar kuru var braukt visa balstiekārta.


VIENDABAS IZLĒTTS OGLEKĻA ŠĶĪRULIS

Viengabala veidotais oglekļa šūpuļsvirs ir ārkārtīgi stīvs, novēršot trieciena sānu noslodzi, kas ievērojami pagarina tā kalpošanas laiku. Dizains arī samazina statisko berzi lietošanas laikā. Kopējais amortizators un apakšējā pagrieziena sviras šarnīrs, kas uzstādīts pēc iespējas platāk, nodrošina vienkāršāko, vieglāko un spēcīgāko pieejamā rāmja materiāla izmantošanu. Lai sistēmai piešķirtu tīru, slaidu izskatu, lielākā daļa stiprinājumu ir paslēpti vai atrodas ārpus piedziņas. Dizains atsaucas uz līdzīgiem Factor sajauktiem dizainiem, kas atrodami mūsu augstākās klases šosejas velosipēdos.

PROGRESĪVĀ UN MODERNĀ ĢEOMETIJA

67° galvas caurules leņķis apvienojumā ar 120 mm ceļojuma dakšu ļauj jums novietoties aizmugurējā pozīcijā, lai vadītu ātrumu tehniskā reljefā. 75,5° sēdekļa caurules leņķis, kas savienots pārī ar nulles nobīdes sēdekļa statni, ļauj palielināt jaudu, pateicoties jūsu ceļgala novietojumam virs pedāļa vārpstas. Garā augšējā caurule kopā ar salīdzinoši īso kātu notur jūsu smaguma centru virs velosipēda aizmugures, lai nodrošinātu saķeri un kontroli. Līdzsvarots aizmugures centra garums ar sliedi nodrošina paredzamu vadāmību.


BLACK INC INTEGRĀCIJA

LANDO ir izstrādāts unisonā ar Black Inc komponentiem, lai uzlabotu braukšanas kvalitāti un samazinātu svaru. Black Inc TWENTY SEVEN riteņi ir izgatavoti no vislabākās kvalitātes materiāliem, tostarp ārkārtīgi spēcīgas Ni-Cr ass, CeramicSpeed gultņiem un Sapim CX-Ray spieķiem, un tie ir īpaši XC modeļi ar mūsdienīgu fokusu mūsdienu tehniskajiem sacīkšu kursiem un izciliem braucējiem. Viengabalains stieņa kāts, velkamās skrūves sēdekļa statnis un datora stiprinājums ar slēptu Go-Pro stiprinājumu papildina īpaši pielāgoto komponentu komplektu.



Iespējas


NAV ROWDY, BET RAFINĒTS XC RACER

Vai esat koncentrējies uz ātru? Ar LANDO XC jūs varat doties ceļā, zinot, ka jūsu brauciens piedāvās lāzera asu vadāmību un vieglu atsaucību. Komforta līmenis saglabājas augsts pat pēc stundām sēdēšanas seglos.


OGLEKĻA MONOKOKA AIZMUGURĒJAIS Trijstūris

Viena gabala kreisā un labā ķēdes balsta/sēdekļa balsta komplekts ir ļoti pilnveidots, lai samazinātu svaru un palielinātu stingrību. Projektējot visu bloku kā vienu gabalu, mēs varējām uzlabot gultņu izlīdzināšanu, tādējādi samazinot šarnīra gultņu nodilumu.


PLAKANA MONTĀJUMA AIZMUGURĒJĀ BREMZE

Plakanā stiprinājuma aizmugurējā bremze ļauj mums pilnībā izgatavot ķēdes balstu no oglekļa, bez nepieciešamības veidot vai piestiprināt nekādas sakausējuma daļas, tādējādi ievērojami samazinot svaru un palielinot izturību. Tas arī atvieglo simetrisko sēdekļa balsta konfigurāciju, kas nodrošina, ka slodze no aizmugurējā riteņa tiek pārnesta simetriski, tādējādi uzlabojot trieciena izlīdzināšanu un samazinot trieciena sānu slodzi.


T47 BB STANDARTS

Mēs izmantojam nozarē vadošo T47 88.5 BB standartu, lai palielinātu apkopes ērtības, piedāvājot vītņota apakšējā kronšteina funkcionalitāti, vienlaikus nodrošinot visu platumu, kas nepieciešams darbam ar 1x Boost atstarpi un piekļuvi 30 mm kloķiem, kā arī vietējo uzstādīšanu 24 mm un DUB kloķi (ar pareizo apakšējo kronšteinu).


IEKŠĒJĀ UN ĀRĒJĀ KABEĻU VEIKŠANA

LANDO piedāvā gan iekšējās, gan ārējās iespējas hidraulisko bremžu šļūtenēm. Lūdzu, ņemiet vērā, ka iekšējā maršrutēšana ar mehānisko piedziņu nav iespējama. Mēs piedāvājam iekšējo pilinātāju stabu maršrutēšanu, kā arī aizmugures bloķēšanu.


VAIRĀKI MONTĀŽAS PUNKTI

Mēs esam izstrādājuši LANDO, lai ievietotu rāmī iebūvētu ūdens pudeļu sprostu ar trim leju caurulēm, lai jūs varētu atrast ideālu novietojumu. Zem augšējās caurules ir arī izciļņi instrumentu un piederumu stiprināšanai, kā arī Bento stila stiprinājums uz augšējās caurules, kas nodrošina ērtu piekļuvi instrumentiem vai uzturam garos maratona braucienos vai sacīkstēs.


PILNA GARUMA DAĻAS TUBE AIZSARGS

Neuztraucieties par LANDO šasijas nevainojamā oglekļa notraipīšanu, pateicoties pilna garuma integrētajam lejas caurules aizsargam.


GLUDENS SĒDEKĻA STABA Skava

Integrētā sēdekļa statņa skava nodrošina slaidu izskatu ar tīrām līnijām standarta 31,6 sēdekļa stabam. Ceļa iedvesmotā estētika papildina atbilstošo sēdekļa balsta dizainu, kas pievieno vertikālu elastību, lai veicinātu trieciena līknes progresivitāti.


PRETROTĀCIJAS AIZSARDZĪBA

Mehāniski piestiprināts pretrotācijas aizsargs neuzkrītoši atrodas zem apakšējās caurules, lai nodrošinātu, ka jūsu rāmis netiek bojāts priekšgala pārgriešanās dēļ avārijas vai citas nevēlamas negadījuma gadījumā.

CERAMICSPEED GULTŅI

Factor ir ieguldījis līdzekļus, piedāvājot CeramicSpeed gultņus LANDO standarta aprīkojumā. Apakšējā kronšteinā ir izmantoti pārklāti gultņi, pateicoties to izturībai pret koroziju, ilgmūžībai un neticami zemai berzei. Tāpat austiņu SLT gultņiem nav nepieciešama apkope un tie ir praktiski neiznīcināmi. Visiem CeramicSpeed gultņiem ir mūža garantija.

  • Zīmols
  • Atsauce
    FACTOR_LANDO_XC_XX1_

  • Velosipēda modelis
    Lando XC
  • Izmērs
    S, M, L, XL
  • Lakas apdare
    Glossy
  • Galvenā krāsa
    Crystal Green
  • Pārnesumu pārslēgšanas pogas
    Sram Eagle AXS Controller
  • Priekšējie zobrati
    34T
  • Aizmugurējais zvaigžņu bloks
    Sram Eagle Cassette XG-1299 10-50T
  • Aizmugures zvaigžņu bloka diapazons
    10-50T
  • Rāmis
    TeXtreme®, Toray®, Nippon Graphite® Pitch-Based Fiber
  • Dakša
    DT Swiss F 232 ONE 120 MM 29" 51 MM OFFSET REMOTE
  • Aizmugurējais pārnesumu pārslēgs
    Sram XX1 Eagle AXS
  • Atsvaidzinātāji
    SRAM XX1 Eagle AXS DUB 1x12-speed Crank Boost 34T
  • Dakšas gaita
    120 MM
  • Centra ass gultņi
    CeramicSpeed T47 x 88.5 for 1x specific / CeramicSpeed coated bearings. Headset, 1-1/2” upper and lower bearings, with a reducer to upper 1 1/8” steerer
  • Ķēde
    Sram XX1 Eagle 12-speed Chain Hollow Pin
  • Aizmugurējais amortizators
    DT Swiss R 232 ONE 190/45 STANDARD MOUNT "MM" REMOTE (included)
  • Priekšējais rumba
    Black Inc + CeramicSpeed hubs
  • Aizmugurējais rumba
    Black Inc + CeramicSpeed hubs + XD freehub
  • Stiprās puses
    Sapim CX-Ray / CX-Sprint
  • Aizmugurējais bremžu disks (mm)
    Shimano Deore XT RT-MT800 160 mm
  • Priekšējās bremzes
    Shimano Deore XT post mount BR-M8100
  • Pārnesumu skaits
    1x12
  • Vairas
    Refined carbon barstem with tuned stiffness semi-integrated cabling solution using a 1-1/2” upper bearing with a 1-1/8” steerer tube
  • Stūres pārkare
    Refined carbon barstem with tuned stiffness semi-integrated cabling solution using a 1-1/2” upper bearing with a 1-1/8” steerer tube
  • Riteņa disks
    Black Inc Twenty Seven
  • Riepas
    Continental Cross King Shieldwall 29x2.3"
  • Sēdeklis
    PRO Turnix Gel 142 mm
  • Aizmugurējās bremzes
    Shimano Deore XT flat mount BR-M8110
  • Priekšējais bremžu disks (mm)
    Shimano Deore XT RT-MT800 180 mm
  • Bremžu rokturi
    Shimano Deore XT BL-M8100
  • Stūres statņa gultņi
    CeramicSpeed SLT bearings 1-1/2” upper and lower bearings, with a reducer to upper 1 1/8” steerer
  • Stūres pogas/lentes
    PRO Slide On Race
  • Balnakotis
    Black Inc MTB Seatpost Zero setback 31.6mm round seatpost
  • Velosipēdi - Rāmis
    Karboninis
  • Velosipēdi - Riteņu izmērs
    29"
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...