• BioTech BCAA+B6 200 tablečių maisto papildas

BioTech BCAA+B6 200 tabletes uztura bagātinātājs

Preces kods: 2059181
Ražotājs: BioTech
23,90 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

BCAA + B6 sastāvā esošās aminoskābes L-Leicīns, L-Izoleicīns un L-Valīns ir optimālā attiecībā 2:1:1, kas pilnībā atbilst organisma prasībām. Papildinājums ir bagātināts ar B6 vitamīnu, kas nepieciešams normālai enerģijas vielmaiņai, nervu sistēmas darbībai, olbaltumvielu un glikogēna vielmaiņai. Tas arī palīdz mazināt nogurumu un regulē hormonu darbību.

LIETOŠANA: 4 tabletes dienā: 2 tabletes pirms treniņa un 2 tabletes tūlīt pēc treniņa.

Uzturvērtība un enerģētiskā vērtība: 4 tabletes
B6 vitamīns 1,4 mg (100% RMV)
L-leicīns 2000 mg
L-izoleicīns 1000 mg
L-valīns 1000 mg
RMV - atsauces uzturvērtība
Papildinājums

SASTĀVDAĻAS: L-leicīns, L-izoleicīns, L-valīns, emulgators lecitīni, biezinātājs nātrija karboksimetilceluloze, stabilizators polivinilspirts, mitrinātājs propilēnglikols, lipinātājs talks, lipinātājs taukskābju mono- un diglicerīdi, krāsviela, titāna dioksīds, regulējošas vielas : taukskābju un silīcija dioksīda magnija sāļi, piridoksīna hidrohlorīds.

Izgatavots iekārtā, kurā izmanto pienu, olas, soju, lipekli, sinepes, sēra dioksīdu un riekstus. Var atrast šo produktu pēdas. 

Nepārsniedziet ieteikto devu. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Svarīgs ir sabalansēts un daudzveidīgs uzturs un veselīgs dzīvesveids. Sargāt no tiešiem saules stariem un mitruma. Uzglabāt vēsā, sausā vietā 5-30ºC temperatūrā, cieši noslēgtu.

TĪTO SATURS: 200 tabletes (195 g).

Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...