• PowerBar 5 Electrolytes Tablets Mango 10x4.2 g elektrolitų gėrimas tabletėmis
  • PowerBar 5 Electrolytes Tablets Mango 10x4.2 g elektrolitų gėrimas tabletėmis

PowerBar 5 elektrolītu tabletes Mango 10x4,2 g elektrolītu dzēriena tabletes

Preces kods: 20014385
Ražotājs: PowerBar
6,90 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

PowerBar 5 Electrolytes Tablets Mango 10x4,2 g elektrolītu dzēriens tabletēs

Izvēlēto treniņu laikā vēlaties dzert tikai ūdeni, lai izvairītos no kaloriju vai ogļhidrātu patēriņa vai optimizētu tauku vielmaiņu. Taču slodzes laikā ar sviedriem tiek zaudēti elektrolīti, kuriem organismā ir daudzas svarīgas funkcijas. Tieši šeit tiek izmantotas PowerBar 5Electrolytes putojošās tabletes. Tie izšķīst augstas kvalitātes, bezkaloriju dzērienā, kas satur elektrolītus, kurus visvairāk zaudējat sviedros – tas ir ideāli piemērots ikreiz, kad nodarbojaties ar sportu, bet nevēlaties patērēt kalorijas vai cukurus.

JURIDISKĀ KONFERENCIJA

Uztura bagātinātājs. Putojošā tablete ar minerālvielām, kofeīnu un saldinātāju. Citronu garša

Visi PowerBar produkti ir parādīti Ķelnes sarakstā®, un rezultātā mēs varam piedāvāt sportistiem vēl lielāku drošību un uzticēšanos. Cologne List® ir viena no vadošajām pakalpojumu platformām, kurā uzskaitīti sporta uztura produkti, kas pārbaudīti attiecībā uz aizliegtajām vielām saskaņā ar stingru sertifikācijas procesu.

Datoru monitoru un tālruņu, planšetdatoru ekrānu atšķirīgo izšķirtspējas iestatījumu dēļ dažādās ierīcēs preces krāsa vai tonis var atšķirties no fotoattēlā redzamās, tas ir, var neatbilst preces krāsai vai tonim. īstenībā.

Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...