• SiS GO Energy Bar Apple & Blackcurrant 40 g energinis batonėlis

SiS GO Enerģijas batoniņš Ābols un upenes 40 g

Preces kods: 5025324008643
Ražotājs: SiS
1,60 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

SiS GO enerģijas batoniņš Ābolu un upeņu 40 g enerģijas batoniņš

Apraksts

GO Energy batoniņi ir barojoša, viegli sagremojama un augsta ogļhidrātu saturoša uzkoda no augļiem un veselīgām sastāvdaļām. Samazinātais izmērs (salīdzinājumā ar lielākajiem GO Energy Bars) nodrošina praktisku un barojošu pieeju ogļhidrātu nodrošināšanai slodzes laikā. To ir pierādījuši tūkstošiem sportistu pasaules grūtākajās sacīkstēs, tas apmierina viņu prasīgās enerģijas vajadzības.
GO Energy Mini bāros ir daudz ogļhidrātu (26 grami), vidēji olbaltumvielu (4,5 grami) un zemu tauku saturu (2 grami).

GALVENĀS IEZĪMES

  • Katrā batoniņā iesaiņoti 25 grami ogļhidrātu
  • Izgatavots no dabīgām augļu sastāvdaļām
  • Ērts izmērs degvielas uzpildei sacīkšu laikā

Ieteicamais lietojums

Satur ātri uzsūcas 25 g ogļhidrātu (uz 40 g batoniņa), tos var lietot ēdienreižu laikā vai starp ēdienreizēm, lai palielinātu ogļhidrātu uzņemšanu, kā arī uzkodas pirms treniņa. Sacensību laikā parasti izmantotā stratēģija ir lietot cietu pārtiku, piemēram, SiS GO Energy batoniņus mazāk intensīvu posmu laikā, jo batoniņiem ir nepieciešama lielāka asins plūsma, lai tos absorbētu salīdzinājumā ar citiem enerģijas produktiem.

Ieguvumi

Ogļhidrātu krājumu iztukšošanās treniņa laikā ir viens no galvenajiem noguruma cēloņiem. Ir zināms, ka papildu ogļhidrātu piegāde treniņa laikā uzlabo veiktspēju, sacensību laiku un aizkavē noguruma rašanos.

Sastāvdaļas

Piemērots: veģetāriešiem, bez laktozes, bez kviešiem, bez riekstiem

Augļu sulas no koncentrāta 36% (vīnogas, ananāsi), graudaugi 21% (rīsi un sojas kraukšķīgie produkti (rīsu milti, sojas proteīna izolāts, auzu milti, sāls, augu eļļa, lecitīns) (glutēns), auzas (glutēns)), maltodekstrīns ( no kukurūzas), žāvēti augļi 12% (dateles), sojas proteīna izolāts, emulgators (sojas lecitīns), liofilizēti kaltēti augļi 3% (mellenes, upenes), mitrinātājs (kalcija laktāts), aromatizētājs, plūškoka sulas pulveris.

Datoru monitoru un tālruņu, planšetdatoru ekrānu atšķirīgo izšķirtspējas iestatījumu dēļ dažādās ierīcēs preces krāsa vai tonis var atšķirties no fotoattēlā redzamās, tas ir, var neatbilst preces krāsai vai tonim. īstenībā.

  • Zīmols
    SiS
  • Atsauce
    5025324008643
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...