• SIS Go Energy Lemon sausainis 50 gr

SIS Go Energy Lemon cepums 50 gr

Preces kods: SIS130476B
Ražotājs: SiS
2,30 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

SIS Go Bake bārs ar citrusaugļu garšu

SiS Go Bake Bar ir cepts enerģijas batoniņš ar svaigu citrusaugļu garšu, kas nodrošina labu enerģijas lādiņu pirms treniņa vai tā laikā. Sporta batoniņš satur īpašu pareizo ogļhidrātu kombināciju, lai noliktavas būtu pilnvērtīgi piepildītas un jūsu ķermenis varētu optimāli darboties treniņu laikā. SiS enerģijas batoniņi nesatur mākslīgās krāsvielas un konservantus.

Lieliski piemērots smagam treniņam

Ja jums bieži ir nepieciešams papildu enerģijas patēriņš, kad jums ir jātrenējas, enerģijas batoniņš SIS Go Bake Bar ir ideāls risinājums. Bet gardais sporta batoniņš sniedz jūsu ķermenim pastiprinātu enerģiju, lai tas būtu gatavs sniegt visu iespējamo un jūs varētu radīt pirmšķirīgu sniegumu. Garākos treniņbraucienos ieteicams pievienot 60-90g ogļhidrātu stundā. Lai apmierinātu šo vajadzību, tiek izmantota SiS Go Bake Bar, iespējams, kombinācijā ar citiem SIS enerģijas produktiem. Garšīgā cepamā tekstūra ļauj to viegli ēst arī treniņa laikā.

Šīs enerģijas batoniņa priekšrocības

  • Īpaši izstrādāts enerģijas batoniņš
  • Izgatavots no dabīgām sastāvdaļām
  • Augsts ogļhidrātu saturs (30 grami)

Uztura saturs

par batoniņu (50g) 100 g robežās
Enerģija 795 kj/190 kcal 1590 kj/380 kcal
Olbaltumvielas 3,5 g 7 g
Ogļhidrātu 30 g 62 g
- no tiem cukuri 11 g 23 st
Forši 5 g 10 g
- no tiem piesātinātās taukskābes 1,4 g 2,7 g
Sāls 0,25 g 0,5 g

Sastāvdaļas

Kviešu milti ( kviešu milti, kalcija karbonāts, dzelzs, niacīns, tiamīns), fruktoze, citronu garša (15%) (ābolu sulas koncentrāts, fruktoze, gumiarābika, augu glicerīns, piena pulveris, olīveļļa, kokosriekstu eļļa, auzu milti, aromatizētāji , dabīgā krāsviela (kurkumīns) ), augu glicerīns, olīveļļa, vesela ola , gumiarābiks, piena olbaltumvielas, irdinātājs (nātrija bikarbonāts), aromāts, zaļās tējas ekstrakts

Satur glutēnu, kviešus, laktozi un olas.

Produkta sastāvdaļu saraksts, uzturvērtības saturs un iepakojums laika gaitā var mainīties. Mēs pastāvīgi atjauninām mūsu preču aprakstus, taču vienmēr pārbaudām iegādātās preces iepakojumu.

Ieteicamo dienas devu nedrīkst pārsniegt. Uztura bagātinātāji nedrīkst aizstāt daudzveidīgu uzturu. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Grūtniecēm un bērniem drīkst lietot tikai pēc konsultēšanās ar ārstu vai medicīnas māsu.

  • Zīmols
    SiS
  • Atsauce
    SIS130476B
  • ean13
    5025324194223
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...