• Black Inc Water Bottle gertuvė

Black Inc ūdens pudeles dzeramā pudele

Preces kods: 041-A396APP
Ražotājs: Black Inc
10,00 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

Black Inc ūdens pudeles dzērājs


Black Inc ūdens pudele ļauj viegli uzturēt hidratāciju, braucot ar velosipēdu, pateicoties pārtikas kvalitātes plastmasai, kas ūdenim vai enerģijas dzērienam nepiešķir ķīmiskas vielas vai nevēlamu garšu. Elastīgā LDPE plastmasa joprojām ir viegli izspiežama pat aukstos apstākļos, un platā sprausla nodrošina vienmērīgu šķidruma plūsmu.



PĀRSKATS

Braucot ar velosipēdu, ir svarīgi pastāvīgi uzpildīt ūdeni. Black Inc ūdens pudele ir izgatavota no zema blīvuma polietilēna (LDPE) plastmasas, kas nesatur ftalātus un BPA. Nepiešķirot ūdenim garšu vai ķīmiskas vielas, Black Inc pudele, pateicoties īpaši saspiežamajam materiālam, atbrīvo lielisku ūdens strūklu ar nelielu piepūli.

Black Inc ūdens pudeles platā mute padara to ārkārtīgi viegli tīrāmu, īpaši pēc lipīga enerģijas dzēriena lietošanas. Sprausla nodrošina izcilu plūsmu, un materiāls ir arī viegli tīrāms. 500 ml dizains cieši iederas tradicionāla izmēra pudeļu sprostos, un to ir viegli izvilkt, pateicoties pudeles ergonomiskajai formai.

Tas ir izgatavots ne tikai no pārtikas plastmasas, bet arī Black Inc ūdens pudeles dūmu caurspīdīgais dizains un elegantais zīmols bez piepūles sakrīt ar pārējo Black Inc eleganti detalizēto produktu līniju.

  • Zīmols
  • Atsauce
    041-A396APP
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...