• KROSS Smooth 12 multitool įrankių komplektas

KROSS Smooth 12 multinstrumentu komplekts

Preces kods: T4CKU000148
Ražotājs: KROSS
12,90 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

KROSS SMOOTH 12 daudzfunkciju instrumentu komplekts


DAUDZFUNKCIONĀLAIS RĪKS KROSS SMOOTH 12

Kross daudzfunkcionālā Smooth 12 multikey ir lieliska izvēle ikvienam, kam nepieciešami visi nepieciešamie instrumenti ātrai velosipēda apkopei. Pateicoties šim produktam, velosipēda vadītājam, veicot velosipēdu apkopi vai remontu, nav jāuztraucas par negaidītiem defektiem un tehniskām problēmām. Ieguldot Smooth 12, jūs zināt, ka mugursomas pacelšana vai pārslēdzēja noregulēšana būs vienkārša. Tas dos drošības sajūtu un padarīs ceļojumu ērtu.

Augstas kvalitātes Smooth 12 velosipēdu instrumenti

Multikey Smooth 12 ir ļoti augstas kvalitātes rīks. Produkts un tā korpuss ir izgatavoti no stipra nerūsējošā hroma-vanādija tērauda. Tā rezultātā lietotājs var izmantot produktu ilgu laiku. Daudzfunkciju rīks ir kompakta izmēra, tāpēc varat to ērti paņemt līdzi visur, kur nepieciešams. Tas ir piemērots arī mājas darbnīcām.

Smooth 12 Multikey — visi nepieciešamie rīki ir pa rokai

Smooth 12 Multikey ir pamata rīks neparedzētu tehnisku kļūmju risināšanai. Komplektā ietilpst sešstūra atslēgas, Phillips skrūvgriezis, plakanais skrūvgriezis, kā arī Torx uzgriežņu atslēga. Šajā gadījumā lietotājs var veikt 12 funkcijas.

  • Zīmols
  • Atsauce
    T4CKU000148
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...