• Treniruoklis Elite Justo
  • Treniruoklis Elite Justo
  • Treniruoklis Elite Justo
  • Treniruoklis Elite Justo
  • Treniruoklis Elite Justo

Treneris Elite Justo

Preces kods: EL0211001
Ražotājs: Elite
990,00 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

Justo ir jaunais augstākā līmeņa trenažieris no Elite interaktīvo trenažieru grupas


Precīza precizitāte, līdz 24% slīpums, iebūvēts jaudas mērītājs, automātiskā kalibrēšana, atkārtoti definēti individuālie režīmi. Justo ir mājas trenažieris, kas paredzēts, lai izaicinātu sevi un iegūtu vairāk no riteņbraukšanas treniņiem.

Justo ir vismodernākais rīks mūsu mājas trenažieru katalogā: jūs varat braukt ar velosipēdu un trenēties tieši mājās, ar lielu reālismu un aizrautību, vienlaikus izaicinot savas riteņbraukšanas prasmes, izmantojot mērķprogrammas un daudzas virtuālās sacīkstes, kas pieejamas riteņbraukšanas lietotnēs.

Integrēts jaudas mērītājs: maksimālā precizitāte

Justo mēra faktisko piegādāto jaudu ar integrētu jaudas mērītāju - OTS (Optical Torque Sensor).

Pateicoties iebūvētajam jaudas mērītājam, trenažieris var uzreiz izmērīt jūsu jaudu ar neticamu precizitāti ± 1%.

Justo ir jaunas datu opcijas ERG režīmam, tostarp Easy Start funkcija, kas atvieglo iedarbināšanu un intervāla turpināšanu pēc pedāļu mīšanas pārtraukšanas.
Kad spararats pārstāj griezties, šī funkcija automātiski noņems pretestību, pirms sākat mīt pedāļus, dodot jums dažas sekundes, lai izkustinātu kājas, pirms atkārtoti pielietosiet intervāliem iestatīto pretestību.

Brutāls kāpums līdz 24% gradientam

Justo var automātiski kontrolēt pretestību treniņu laikā, simulējot līdz pat neticamam 24% maksimālajam slīpumam. Uzlabojiet savas kāpšanas prasmes ar mājas trenažieri, kas var sniegt reālistisku sajūtu, jautrību un iedziļināšanos pat visintensīvākajos un grūtākajos kalnos.

Trenažieris ir saderīgs arī ar Rizer Mountain Simulator, kas var pārvietot jūsu velosipēdu uz augšu līdz pat +20% un uz leju par -10%, lai jūs varētu mīdīt pedāļus iekštelpās tā, it kā jūs patiešām atrastos Mont Ventoux.

Atjauninātais iebūvētais jaudas mērītājs arī palīdzēs sasniegt īpaši ātru pozīciju Zwift sacensību laikā.

Uzlabojiet pedāļu mīšanas sajūtu ar Elite Flex Feet


Justo ir arī jaunas Flex pēdas, kuru mērķis ir padarīt pedāļu braukšanu vēl reālistiskāku atkarībā no izvēlētā modeļa stingrības.

Maināmi kāju balsti ļaus jums atkārtot velosipēda dabisko spiedienu un svārstības, pielāgojot mājas trenažiera pedāļu mīšanu jūsu āra pedāļu stilam.

Sekojot līdzi muskuļu dabiskajai biomehānikai sportiskas kustības laikā, jūs varat samazināt muskuļu nogurumu un ievērojami palielināt mājas treniņu efektivitāti.

Automātiska kalibrēšana

Justo var veikt paškalibrēšanu, automātiski kalibrējot vispiemērotākajā laikā, neprasot sportista manuālu iejaukšanos.

Šī jaunā funkcija padara apmācību ar šo mājas trenažieri precīzu un tūlītēju no pirmās lietošanas reizes.

Izmantojiet to ar visām programmatūras platformām

Justo pieder arī interaktīvo trenažieru klāstam ar dubultu ANT+™ FE-C un Bluetooth® sakaru protokolu, kas nozīmē, ka trenažieris ir pilnībā savietojams ar lietotnēm, programmatūru, datoriem, viedtālruņiem, planšetdatoriem un Apple TV.

Izmantojot Justo, jūs pat saņemat bezmaksas 12 mēnešu programmas Elite My E-Training abonementu.
Iepakojumā atradīsi arī citus kuponus, kas ļauj izmantot tādu populārāko iekštelpu riteņbraukšanas platformu kā Zwift, TrainerRoad, Rouvy, Kinomap vai Bkool izmēģinājuma periodu.

Funkcijas

Elite precīzākais trenažieris Ar programmatūras uzlabojumiem Elite optiskā griezes momenta sensora (OTS) sistēma nodrošina nozarē labāko 1% jaudas precizitāti.
Šie uzlabojumi arī padara Justo par pirmo Elite interaktīvo trenažieri ar automātisko kalibrēšanu, novēršot nepieciešamību lietotājam veikt manuālu kalibrēšanu, lai nodrošinātu precīzu veiktspēju.
Jaunizveidotais spararats ir ne tikai smagāks (6,2 kg), lai uzlabotu braukšanas sajūtu, bet arī aerodinamiskāks, lai samazinātu troksni, padarot Justo par klusāko Elite trenažieri.
Iekļauti divi Flex Feet komplekti, lai ļautu trenažierim kustēties, lai iegūtu dabiskāku piegulšanu, vai arī to nostiprinātu vietā, ja vēlaties.
Dual Bluetooth ļauj Justo izmantot kā ritma vai kardio tiltu ar saderīgiem bezvadu piederumiem (nav iekļauti komplektā), un ar jaunākajiem Bluetooth standartiem un ANT+ FE-C savienojumiem Justo ir visplašākā iespējamā saderība.
Ilgtspējīga būvniecība ; lielākā daļa simulatora ir izgatavota no atkārtoti lietojama metāla vai otrreizēji pārstrādātiem materiāliem, lai samazinātu simulatora sākotnējo ietekmi uz vidi un atvieglotu otrreizējo pārstrādi pēc ekspluatācijas laika beigām.
Saderīgs ar Shimano HG 11 ātrumu kasetēm (nav iekļauts), Campagnolo, SRAM XDR vai MICRO SPLINE konvertēšanas komplektiem.
Savietojams ar 142 x 12 mm un 130/135 mm Q/R rāmjiem, ir pieejami adapteri 141 mm QR, 148 mm Boost un 157 mm Superboost.
Atvērtais izmērs : 570 x 720 x 520 mm / 22,44 x 28,35 x 20,47 collas (G. x. x. A.)
Slēgts izmērs : 570 x 195 x 520 mm / 22,44 x 7,682 x 20,47 collas (G. x. x. A.)
Svars: 17 kg

  • Zīmols
  • Atsauce
    EL0211001
  • Noliktavā
    2 vienības:
  • ean13
    8020775041475
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...