• Sidi Dragon 5 SRS Matt Red Black MTB batai
  • Sidi Dragon 5 SRS Matt Red Black MTB batai

Sidi Dragon 5 SRS Matt Red Black MTB apavi

Preces kods: CDRAG5CCMATT-RE/BL-4
Ražotājs: Sidi
279,00 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

Sidi Dragon 5 SRS Matt Red Black MTB apavi



Dragon 5 SRS ir augstākās klases MTB apavi ar vairākām regulēšanas iespējām un vislabāko apstrādi. Izcilās detaļas nodrošina optimālu saķeri un drošību, lai padarītu katru braucienu par pieredzi. Stingrā MTB SRS CARBON COMPOSITE SOLE nodrošina maksimālu spiedienu uz pedāli. Virspuse ir no augstas kvalitātes mikrošķiedras. Tas ir elpojošs un regulē temperatūru, un, pateicoties tā virsmas apdarei, tas ir netīrumus atgrūdošs.

Soft Instep 4 sistēma:

Anatomiskā un ērtā siksna, kas novietota pēdas augšdaļā un savienota ar mīkstu un termiski veidotu materiālu, palielinās komfortu un veiktspēju. Tas vienmērīgi sadala spiedienu pa arkas zonu, regulējams no abām pusēm, lai sasniegtu perfektu centra stāvokli. Sistēma novērš nepieciešamību pēc High Instep paplašinātāja. Soft Instep 4 ir apkalpojams un nomaināms.

Tecno-3 Push Short System ir aizdare apavu sānos, kas ļauj jutīgi pielāgot pēdu.

Gumijas purngals:

Pirkstu daļas augšdaļa ir gumijota, lai izturētu un novirzītu triecienus no akmeņiem vai gružiem, braucot ar velosipēdu. Tas ir izgatavots no pretslīdes gumijas.

Comfort Fit iekšzole:

Viegli polsterēta iekšzole no ergonomiskas formas putām ar atmiņas efektu.

MTB SRS oglekļa kompozītmateriāla zole:

Revolucionārās un patentētās MTB SRS Carbon Composite zoles sirds ir tīra oglekļa ieliktnis, kas sniedzas no papēža līdz pirkstiem. Oglekļa ieliktnis, kā arī nomaināmais Dragon SRS protektors ir pieskrūvēti pie šaura, izturīga neilona rāmja. Šis unikālais dizains nodrošina nelielu purngala elastību, vienlaikus saglabājot izcilu stingrību un spēka pārnesi apavu korpusā. Zole ir izstrādāta augstas veiktspējas, liela nobraukuma velosipēdistam, kuram nepieciešama stingra zole, kas neapdraud pēdas asinsriti, garantējot izcilu komfortu un lielisku sniegumu. Lai sasniegtu maksimālu apavu kalpošanas laiku, oglekļa ieliktņi, kā arī Dragon SRS protektors ir viegli noņemami un nomaināmi. Turklāt papildu pirksta aizsargu var uzstādīt, izmantojot tās pašas skrūves kā ieliktni. Metatarsus zonā ir novietots poliuretāna pretslīdes ieliktnis. Zoles ieliktņi un skrūves ir pieejamas kā rezerves daļas. Tas ir saderīgs ar pirkstu smaili.

Apkope/kopšana:

Tīriet ar sausu drānu vai ziepēm un ūdeni. Neizmantojiet spirtu vai abrazīvus tīrīšanas līdzekļus. Materiāls:

augšējais materiāls: mikrošķiedra

Vienīgais standarts: savietojams ar visām izplatītākajām MTB pedāļu sistēmām

  • Zīmols
  • Atsauce
    CDRAG5CCMATT-RE/BL-4
  • Noliktavā
    2 vienības:
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...