KASK Valegro Blue Matt ķivere

Preces kods: CHE00052.256-M
Ražotājs: KASK
162,66 €
209,00 € - 46,34 €
Noliktavā pēdējās preces

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

KASK Valegro Blue Matt ķivere

Absolūta brīvība brīvā dabā: ikviens sportists ir pelnījis ērtu, vieglu ķiveri pat ekstremālas slodzes laikā. Valegro, kas izstrādāta sadarbībā ar INEOS Grenadiers komandu, nodrošina īpašu vieglumu un augstākā līmeņa ventilāciju pat visgrūtākajos kāpumos un karstākajos ceļos.

Valegro polikarbonāta čaulas profilu KASK inženieri ir testējuši un pilnveidojuši kopā ar vēja tuneli, lai iegūtu vislabākos rezultātus attiecībā uz termoizolācijas veiktspēju. VALEGRO nodrošina uzlabotu ventilāciju un iespaidīgu svaru - tikai 180 g (mazs izmērs). Šis jaunais dizains nodrošina maksimālu dzesēšanu, izmantojot 37 ventilācijas atveres un jaunu elpojošu un ātri žūstošu polsterējumu. 5 mm ātri novadošā termoformētā trīsdimensiju polsterējuma kārta ir antistatiska, bakteriostatiska, termoregulējoša un mitrumu atdodoša, izmantojot Resistex Carbon. Līdztekus šai modernajai tehnoloģijai zoda spilventiņš ar ekoādas siksniņu veicina ķiveres ērtāku valkāšanu visas dienas garumā.

KASK WG11 ROTĀCIJAS TRIECIENA TESTS

WG11 ir stingrs ķiveres testēšanas protokols, kas īpaši paredzēts, lai mērītu rotācijas spēku ietekmi uz galvas formu sadursmes laikā. Šo metodoloģiju Kask ir pieņēmis ķiveru testēšanai, un trieciena apstākļi ir balstīti uz reāliem negadījumu datiem. Šāda pieeja ļauj iegūt pienācīgi informatīvus datus, kas kalpo par vadlīnijām konstruēšanā.

Lielākā daļa ķiveru testu, kurās izmanto rotācijas triecienu novēršanas tehnoloģijas (piemēram, MIPS), tiek veikti, izmantojot galvas formas, kuru berzes koeficients ir daudz lielāks nekā cilvēka galvaskausā, un tāpēc tie neatspoguļo realitāti.

Tāpēc, ka dažādu datorių monitorių bei telefonu, planšečių ekrānu raiškos noteikšanas skirtinguose įrengējos prekės spalva ar atspalvis var būt sijonas nuo matomo nuotraukoje, t.y. neatitikti realybėje esančios prekės spalvos ar atspalvio.

  • Zīmols
  • Atsauce
    CHE00052.256-M
  • Noliktavā
    1 Vienība
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...