SiS GO Energy Bake Strawberry 50 g enerģētiskais cepums

Preces kods: SIS130475B
Ražotājs: SiS
2,30 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

SiS GO Energy Bake Strawberry 50 g enerģētiskais cepums

Kāpēc izvēlēties?

  • 2 pret 1 ogļhidrātu attiecība mīkstā maizītē ar pildījumu
  • 190 kalorijas vienā porcijā
  • Unikāla tekstūra nodrošina lielisku ogļhidrātu alternatīvu, ko lietot fiziskās slodzes laikā.

Par GO Energy Bake

GO Energy Bake izmanto zinātnisku pieeju enerģijas batoniņiem, nodrošinot 30 gramus ogļhidrātu mīkstā pildītā smalkmaizītē. Katrā batoniņā ir augļu vidusdaļa, kas nodrošina 10 g fruktozes.

Lai atbalstītu veiktspēju un apmierinātu fizisko aktivitāšu prasības, ilgstošas izturības sacensībās ieteicams uzņemt 60-90 g ogļhidrātu stundā. Science in Sport GO Energy Bake var izmantot, lai apmierinātu šīs prasības, kopā ar citiem Science in Sport GO klāsta produktiem. Unikālā, mīkstā cepta konsistence nodrošina viegli ēdamu ēdienu ar visām ogļhidrātu devas priekšrocībām, ko sniedz ogļhidrātu piebarošana.

Viens no galvenajiem noguruma cēloņiem ir ogļhidrātu krājumu izsmelšana treniņa laikā. Ir zināms, ka papildu ogļhidrātu piegāde treniņa laikā uzlabo sniegumu, sacensību laiku un aizkavē noguruma iestāšanos. Pētījumi liecina, ka ogļhidrāti no želejām, dzērieniem un batoniņiem var tikt izmantoti līdzīgā ātrumā, tāpēc SiS GO Energy Bake nodrošina alternatīvu, viegli sagremojamu ogļhidrātu formātu, ko lietot treniņa laikā.

Ieguvumi

Viens no galvenajiem noguruma cēloņiem ir ogļhidrātu krājumu izsmelšana treniņa laikā. Ir zināms, ka papildu ogļhidrātu uzņemšana treniņa laikā uzlabo sniegumu, sacensību laiku un aizkavē noguruma iestāšanos.

SiS GO Enerģijas maizītes nodrošina enerģiju uz ceļa (30 g ogļhidrātu) mīkstā maizītē ar gardu augļu garšu (10 g fruktozes). Efektīvi lietojot, SiS GO Energy Bake var apmierināt prasības un nodrošināties ar degvielu, kas nepieciešama ilgiem izturības pasākumiem, kuros ieteicams uzņemt 60-90 g ogļhidrātu stundā - unikālā konsistence ir lieliska ogļhidrātu alternatīva, ko var lietot treniņa laikā, un tai ir papildu priekšrocība - tā ir viegli sagremojama.

Informed Sport Reģistrēts

Mūsu pilnais produktu klāsts ir izstrādāts, izmantojot pasaules līmeņa pieeju aizliegto vielu testēšanai, nodrošinot sportistiem pārliecību. Lai iegūtu vairāk informācijas par Informed Sport un mūsu unikālo pasaules līmeņa pieeju, noklikšķiniet šeit.

Piemērots: Veģetāriešiem

  • Lietojiet 1-2 batoniņus stundā ilgstošas fiziskas slodzes laikā
  • Lietojiet kopā ar citiem SiS produktiem, lai apmierinātu stundas ogļhidrātu patēriņu fiziskas slodzes laikā (60 - 90 g)
  • Izstrādāts tā, lai viegli ietilptu kreklu kabatās, velo somās un jostas somās, vienkārši saplēsiet iepakojumu un patērējiet.
Piemērots
veģetāriešiem
Nutrition Stats
Typical Values Per 100g Per Serving 50g
Energy 1590kJ / 380kcal 795kJ / 190kcal
Protein 7g 3.5g
Carbohydrate 62g 30g
of which sugars 23g 11g
Fat 10g 5g
of which saturates 2.7g 1.4g
Salt 0.5g 0.25g

*Reference Intake of an average adult (8,400kJ/2,000kcal).

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių bei telefonų, planšečių ekranų raiškos nustatymų skirtinguose įrenginiuose prekės spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje, t.y. neatitikti realybėje esančios prekės spalvos ar atspalvio.

Tāpēc, ka dažādu datorių monitorių bei telefonu, planšečių ekrānu raiškos noteikšanas skirtinguose įrengējos prekės spalva ar atspalvis var būt skirtis no matomo nuotraukoje, t.y. neatitikti realybėje esančios prekės spalvos ar atspalvio.

  • Zīmols
    SiS
  • Atsauce
    SIS130475B
  • ean13
    5025324194216
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...