• SIGMA Pure 1 ATS Cycling Computer black-white spidometras
  • SIGMA Pure 1 ATS Cycling Computer black-white spidometras
  • SIGMA Pure 1 ATS Cycling Computer black-white spidometras

SIGMA Pure 1 ATS riteņbraukšanas dators melns-balts spidometrs

Preces kods: 03102
Ražotājs: SIGMA
39,90 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

SIGMA Pure 1 ATS riteņbraukšanas dators melnbalts spidometrs

SIGMA Pure 1 ATS riteņbraukšanas dators melnbalts

PURE 1 ATS ir viens no visiem velosipēdu datoriem. Vienā viegli nolasāmā displejā tas atbild uz trim svarīgākajiem riteņbraukšanas jautājumiem: cik ātri? Cik tālu? Cik ilgi? Un tas tiek darīts ļoti kompaktā un pievilcīgā dizainā.


Piegādes apjoms

1 x Pure 1 ATS riteņbraukšanas dators melnbalts
1 x ATS raidītājs
1 x spēka magnēts
2 x O-gredzeni (Ø 35 mm, 45 mm)
2 x Kabeļu saites


Plug 'n' Bike

Pērciet, uzstādiet, uzstādiet, brauciet. PURE 1 ATS ir tik vienkārši lietojams, kad tas ir uz jūsu velosipēda, jums par to vairs nebūs jādomā.
Pateicoties uzstādīšanai bez instrumentiem un īpaši vienkāršajam riteņu izmēra iestatījumam (sswss), jūs ātri vien būsiet gatavs braukšanai.


ATBILDE

PURE 1 ATS ir kodēts bezvadu dators. ATS attiecas uz paša SIGMA SPORT analogo kodēto bezvadu pārraides sistēmu.


Iespējas

Kopējās vērtības Kopējais attālums
Kopējais braukšanas laiks
Velosipēda funkcijas Pašreizējais ātrums
Brauciena attālums
Brauciena laiks
Dažādi Auto wake
Automātiska palaišana/apturēšana
Montāža bez instrumentiem
UFSB 2016- saderīgs
Ūdensdrošs


Izceļ

Klasisks dators satiekas ar modernu dizainu Kā daļa no SIGMA jaunās TRENDLINE, PURE 1 ATS bija jābūt izcilam. Mēs no jauna izgudrojām savu klasisko velosipēdu datoru, izveidojot jaunu plānu un elegantu korpusu, pievienojām ļoti smalkas krāsas un pēc tam pārklājām to ar lielāko iespējamo displeju. Mērķis bija tīrs, viegli lasāms un vienkārši lietojams velosipēda spidometrs. Plain Jane, atbilst vismodernākajam dizainam.
Gluds dizains PURE 1 ATS ir tikai 11 mm biezs. Šis gludais dizains nosaka jaunus standartus, kad runa ir par saderību ar velosipēdu. Neskatoties uz nelielo kaudzes augstumu, tas piedāvā vienu no lielākajiem displejiem nozarē ar 29 mm platumu x 45 mm augstumu.
Darbība ar vienu pogu Tehniski, braucot ar PURE 1 ATS, jums pat nav vajadzīga poga — visas trīs funkcijas tiek parādītas vienlaikus, vienā ekrānā. Pēc brauciena nospiediet pogu, lai pārslēgtos starp ceļojuma skatu un kopsummas skatu. Bet poga ir patiešām jauka poga! Tas ir tik labi izstrādāts un tam ir tik pamanāms spiedes punkts, ka to ir viegli lietot, valkājot cimdus ziemā.
Koncentrēts uz pamatiem Velosipēdu datoru tīrais PURE 1 ATS atbild uz trim svarīgākajiem jautājumiem: cik ātri? Cik tālu? Cik ilgi? Bezvadu!


Tehnoloģija

Draudi PURE 1 ATS ir kodēts bezvadu dators. ATS attiecas uz paša SIGMA SPORT analogo kodēto bezvadu pārraides sistēmu.
Plakans stūres stiprinājums Jaunais plakanais stūres stiprinājums tika īpaši izstrādāts, lai atbilstu datora PURE 1 ATS plānajam profilam. Stiprinājums atrodas vienā līmenī ar stūri vai kātu, liekot datoram izskatīties tā, it kā tas būtu daļa no paša velosipēda.
Klikšķa magnēts ar sprūdrata stiprinājumu PURE 1 ATS ievieš jaunu viengabala spieķu magnētu, kas der visiem izplatītākajiem spieķu izmēriem un viegli piestiprināms bez instrumentiem
Daudzpusīga montāža Izvēlieties kādu no kabeļu saitēm vai blīvgredzeniem, lai piestiprinātu PURE 1 ATS raidītāju savam velosipēdam.
Lietotājam draudzīgs bateriju nodalījuma vāks SIGMA datoriem ir raksturīgi lietotāja maināmi akumulatori. Akumulatora durtiņas atveras, vienkārši pagriežot monētu. Akumulators tiek ievietots pašā akumulatora vāciņā, nodrošinot, ka tas vienmēr ir pareizi novietots.

  • Zīmols
  • Atsauce
    03102
  • Noliktavā
    4 vienības:
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...