• Kross Skeiron II 300PSI dviračio amorizatorių pompa

Kross Skeiron II 300PSI Amortizatora sūknis

Preces kods: T4CPO000146
Ražotājs: KROSS
29,90 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.


Kross Skeiron II 300PSI velosipēda trieciensūknis



Jums patīk braukt ar kalnu riteņbraukšanu un vēlaties gūt maksimālu labumu no braukšanas pieredzes. Šajā gadījumā jums ir attiecīgi jārūpējas par amortizatoriem. Neatkarīgi no tā, vai jūsu velosipēdam ir tikai priekšējais vai arī aizmugurējais amortizators, bez KROSS Skeiron II sūkņa pareizā spiediena izvēle var būt ļoti sarežģīta. Neatkarīgi no tā, vai jūsu galvenais mērķis ir sacīkstes vai vientuļa izklaide pa takām, pareizam trieciena spiedienam ir izšķiroša nozīme drošai un patīkamai braukšanai.

Obligāts priekšmets ikvienam kalnu velosipēdu entuziastam

Amortizatoru sūknis KROSS Skeiron II ir paredzēts lietošanai ar gaisa amortizatoriem. Pateicoties garajai un elastīgajai šļūtenei, jūs varat viegli sasniegt pat visgrūtāk sasniedzamos vārstus. Jūsu ērtībām esam uzstādījuši vārstam piestiprinātu slēdzeni, kas tikai atvieglos efektīvu amortizatora piepūšanu.

Skeiron II sūknim ir arī precīzs manometrs spiediena mērīšanai trieciena gaisa kamerā. Maksimālais sūkņa spiediens ir 300 psi. Lai palīdzētu izvēlēties spiedienu, sūknim esam uzstādījuši ērtu iztukšošanas vārstu.

KROSS Skeiron II ir izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija, kas padara to ne tikai par noderīgu instrumentu, bet arī lieliski piemērotu mājas darbnīcai.

  • Zīmols
  • Atsauce
    T4CPO000146
  • Noliktavā
    5 vienības:
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...