• Pearl Iziumi Men's AmFIB Gel Gloves Black pirštinės
  • Pearl Iziumi Men's AmFIB Gel Gloves Black pirštinės

Pearl Iziumi Vīriešu AmFIB Gel cimdi Melni

Preces kods: 14142010021M
Ražotājs: PEARL iZUMi
73,00 €
Noliktavā pēdējās preces

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

Pearl Iziumi Vīriešu AmFIB Gēla cimdi Melni cimdi


APRAKSTS

Šis augsti izolētais cimds ir optimizēts stūres ērtībai un pārliecinošai velosipēda vadībai, ar pietiekamu jutīgumu, lai sasniegtu katru maiņu. Mēs izmantojam 100g Primaloft Gold izolāciju ar Crossscore tehnoloģiju, kurā ir iekļautas Airgel daļiņas, kas nodrošina neticamu siltumu ar minimālu tilpumu. Galvenais korpusa audums nodrošina aizsardzību pret vēju ar vieglu artikulāciju, un Axe Suede Laredo sintētiskās ādas plauksta padara cimdu tikpat satveramu un izturīgu. AmFIB specifiskais 3D formas gēla spilventiņš nodrošina stieņa komfortu, neradot nevajadzīgu apjomu. Neskatoties uz dāsno izolāciju, tas joprojām ir saderīgs ar skārienekrānu.

IESPĒJAS

100g Primaloft Gold ar Crosscore tehnoloģiju izolācija ir izgatavota no 35% pēc patēriņa pārstrādāta poliestera, un tajā ir iekļautas Airgel daļiņas, kas nodrošina maksimālu siltumu ar minimālu tilpumu
Jaunais AmFIB 3D formas gēla plaukstas spilventiņš samazina tilpumu un uzlabo satvēriena komfortu
AmFIB Softshell galvenā korpusa audums pasargā no vēja un ūdens
Axe Suede Laredo sintētiskās ādas plauksta, kas nodrošina izturību un lielisku saķeri
Ar skārienekrāna saderību rādītājpirksts un īkšķi

AUDUMS

Mugura: 96% poliesters, 4% poliuretāns Plaukstas: 80% poliesters, 20% poliuretāns Odere: 100% poliesters
Ražots Vjetnamā

RŪPES

IZMANTOJIET VIENKĀRŠUS MAZGĀŠANAS LĪDZEKĻUS BEZ PIEDĀVĀM Nekad neizmantojiet mazgāšanas līdzekļus ar veļas mīkstinātājiem, smaržām vai jebkāda veida piedevām. Vispārējais īkšķis ir, jo vienkāršāk, jo labāk. Daudzi mazgāšanas līdzekļi ar piedevām atstāj "virsmaktīvās vielas" uz auduma šķiedrām, kas kavē tehnisko veiktspēju. Parasti labāko lietojamo mazgāšanas līdzekļu nosaukumos ir “Clear” vai “Free”. Nelejiet mazgāšanas līdzekli tieši uz apģērba, vispirms ielieciet to mazgātājā, kad palaižat ūdeni. Ja kaut kas nedarbojas funkcionāli, bet nav netīrs, mēģiniet to divreiz izskalot siltā vai karstā ūdenī. Tas palīdzēs atbrīvoties no kaitīgām virsmaktīvām vielām. IZLASIET SATURA KOPŠANAS ETIķeti: apģērba iekšpusē vai uz kartes ir sniegti norādījumi par šī atsevišķā gabala kopšanu. Uz apģērba tas būs uz sānu šuves vai aizmugures šuves etiķetes. Izpildiet šos norādījumus. Smalkākiem audumiem izmantojiet ciklu "Maigs". Aizveriet visus rāvējslēdzējus, piestipriniet cimdiem "āķa un cilpas" aizdari. JŪS VARAT IZMANTOT KRĀVĒTĀJU, UZMANĪGI: Ja izmantojat žāvētāju, noteikti izmantojiet zemāku/siltu siltuma iestatījumu (NELIETOJIET komerciālu žāvētāju vai iestatījumu "Karsts") . Tas bieži vien atjaunos audumu un uzlabos ūdens un vēja atgrūdošās īpašības. Ja rodas šaubas, pakariet apģērbu, lai tas nožūtu.

  • Zīmols
  • Atsauce
    14142010021M
  • Noliktavā
    1 vienības:
  • ean13
    0191234689137
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...