Continental Grand Prix 5000 AS TR 32-622/700x32C Black/Black Folding padanga

Preces kods: CO0101912
Ražotājs: Continental
79,00 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

Grand Prix 5000 AS TR

Kāpēc izvēlēties šo riepu

  • Jaunā Grand Prix 5000 AllSeason riepa papildu kilometriem - rada uzticību jebkuros laikapstākļos un uzlabo jūsu aizsardzību.
  • Ar rokām veidota jums .

Viss atkarīgs no tā, kā to sajaucat

Black Chili

Riepas gumijas maisījuma rites īpašības galvenokārt nosaka trīs savstarpēji mijiedarbojošies faktori - saķere [saķere], rites pretestība un nobraukums [ilgmūžība] . Dilema: uzlabojot kādu no šiem faktoriem, tas var negatīvi ietekmēt vismaz vienu no pārējiem. Riepa ar maksimālu saķeri nodilst ātrāk un rites pretestība ir lēnāka. Ja tad riepa rites ātrāk un izturīgāk, saķere, savukārt, samazinās.

Ar mūsu Black Chili maisījumu - protektora maisījumu, kas vienmēr ir balstīts uz jaunākajām zināšanām par polimēriem un izejvielu pētījumiem, mēs esam nodrošinājuši velosipēdu nozarei noturīgu risinājumu. Atkarībā no riepas pielietojuma mēs pielāgojam maisījuma sastāvu konkrētajai disciplīnai - šosejas vai kalnu riteņbraukšanai, braukšanai uz laiku vai nobraucieniem no kalna.

Kā tas darbojas? Ražojot Black Chili, mēs pilnveidojam speciālu sintētisko kaučuku ar pārbaudītu dabisko kaučuku, lai iegūtu augstas veiktspējas protektora maisījumus. Šiem maisījumiem pēc tam pievienojam kvēpu daļiņas, kurām savukārt tiek optimizēta forma un virsmas īpašības.

Vislabākā aizsardzība pret caurduršanu

Vectran Breaker

Vectran™ ir izgatavots no šķidro kristālu polimēra. Šādi tiek radīta termoplastiska, daudzpavedienu dzija. Salīdzinājumam: Šis daļēji kristāliskais audums ir izturīgāks pret griezumiem nekā aramīds, un tā stiepes izturība ir piecas reizes lielāka nekā tērauda stiepes izturība. Vectran™ Breaker ir vieglāks, elastīgāks un efektīvāks pret iegriezumiem nekā salīdzināms neilona breaker. neietekmējot rites pretestību.

Vectran Breaker Tire Cut

Lazer Grip, lai jūs būtu vienots ar ceļu. Lazerētā mikro profila struktūra izplešas pāri riepas plecu daļai un nodrošina izcilu līkumainību.

Revolucionāra pieeja riteņbraukšanā. Riepas konstrukcijā iestrādātā Active Comfort tehnoloģija absorbē vibrācijas un atvieglo braukšanu.

Mūsu karkasa konstrukcija ir izturīga un necaurlaidīga pret bojājumiem un svešķermeņu iekļūšanu. Rezultāts: daudzpusīgs, mazs svars un pievilcīgs dizains. Turklāt riepas, kas izgatavotas, izmantojot šo tehnoloģiju, var izmantot arī kā bezkameru riepas vai riepas ar kamerām.

Mēs iesakām izmantot mūsu Revo-Sealant.

Sākotnējai montāžai mēs iesakām izmantot vismaz 30 ml Conti RevoSealant uz riepu. Pēc tam pagrieziet riepu (riteni), lai izkliedētu Conti RevoSealant riepas iekšpusē, un sūknējiet līdz atļautajam maksimālajam spiedienam. Pirms nākamās braukšanas pārbaudiet spiedienu un noregulējiet to līdz vēlamajam PSI.

Savietojamība un drošības informācija par bezkameru riepām (XX-C = tamborētas riepas [ar āķi]; XX-TSS = bezkameru riepas ar taisniem sāniem [bez āķa]):

  • Zīmols
  • Atsauce
    CO0101912
  • ean13
    4019238056914
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...