• CeramicSpeed BSA Shimano Blk centrinės ašies guoliai

CeramicSpeed BSA Shimano Blk centrālās ass gultņi

Preces kods: 101307
Ražotājs: CeramicSpeed
299,00 €
Noliktavā pēdējās preces

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

CeramicSpeed BSA Shimano Blk centrālās ass gultņi

BSA apakšējais kronšteins Shimano Road

BSA ir vēl viens veids, kā norādīt angļu valodas pavedienu; tas nāk no Lielbritānijas standarta cikla. Angļu vītne šosejas velosipēdiem nozīmē 68 mm platu, 34 mm iekšējo diametru apvalku ar apgrieztu vītni piedziņas pusē. Tas ir mūsdienās visizplatītākais vītņotais standarts. Šis komplekts darbojas ar 24 mm diametra cauruļu ass kloķiem, kas cita starpā ir atrodami Shimano, FSA, Rotor.

Izvēlieties vienu no diviem kausu gultņiem. Standarta gultņiem ir zema pretestība, pateicoties rūdīta tērauda trasēm un mūsu keramikas bumbiņām. Pārklātajiem gultņiem ir tās pašas lodītes, kas uzstādītas uz pārklātām, rūdīta tērauda trasēm, lai nodrošinātu ilgāku kalpošanas laiku un mazāku gultņu pretestību.

Kastē

  • 2 vītņoti krūzes ar gultņiem.
  • 2 putekļu vāki ar iebūvētiem starplikām.
  • Starplikas caurule.
  • Visa smērviela.
  • Uzlīmju lapa.

Tehniskie dati

Ar angļu vītni ir viegli strādāt, un piedziņas sānu kauss, pateicoties tam, ka tas ir vītņots, paliek vietā bez papildu piepūles. 24 mm vārpstas viegli iekļaujas korpusā, ļaujot izmantot lielus gultņus ārējos kausos.

Piešķiriet vairāk enerģijas kustībai uz priekšu, samazinot berzes pretestību, kur vien iespējams. CS standarta gultņu berzes pretestība parasti ir 0,3–0,4 vati vienā komplektā. Tas ir par 75% pretestības samazinājums salīdzinājumā ar standarta apakšējiem kronšteiniem. CS bumbiņas ir par 100% gludākas un par 15% cietākas nekā keramikas sāncensības. Gultņi kalpo vismaz 3x ilgāk nekā citi gultņi.

Race Day Grease, All Round un Long Life ir CS smērvielas, kas paredzētas, lai palīdzētu gultņiem vienmērīgi ripot. Pirmais ir vismazāk velkošs, pēdējais ir visizturīgākais. All Round nāk ar ceļa gultņiem, ilgs kalpošanas laiks MTB. Varat mainīt smērvielu, lai pielāgotu veiktspēju.

  • Zīmols
  • Atsauce
    101307
  • Noliktavā
    1 Vienība
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...