• Pearl Izumi Merino Thrm Navy/Teal kojinės

Pearl Izumi Merino Thrm Navy/Teal zeķes

Preces kods: 141519016PRL
Ražotājs: PEARL iZUMi
12,90 €
Noliktavā pēdējās preces

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

Pērļu Izumi Merino Thrm Navy/Teal zeķes


ELPOŠAS: Šīs zeķes ir tikpat siltas, cik sausas! Rūpīgi izgatavots no 18,5 mikronu smalkas merino vilnas, auduma dabīgais bēniņu slazds efektīvi sasilda starp šķiedrām, padarot to siltāku nekā tāda paša svara sintētiskās zeķes. Tas ir arī labs sabiedrotais karstumā, jo merino efektīvi regulē ķermeņa temperatūru dažādos apstākļos; divreiz biezākas par citām mūsu zeķēm.

APbrīnojami Ērti: bezšuvju purngals, kas nozīmē, ka tie būs tikpat ērti gan klaipu kurpēs, gan riteņbraukšanas apavos. Izstrādāts daudzfunkcionāliem — valkājiet tos, braucot ar kalnu riteņbraukšanu, trenažieru zāli, spiningojot, braucot ar velosipēdu, skrienot vai ejot. Anatomiskā velves saspiešana un tīklveida ventilācija pēdas augšdaļā nodrošina veiktspēju

IZTURĪGAS AR SMARŽU: Vilnas zeķes efektīvi uzsūc mitrumu un izžūst daudz ātrāk nekā kokvilnas vai sintētikas. Savukārt sausas kājas nozīmē, ka smaku izraisošajiem mikrobiem nav pietiekami daudz mitruma, lai vieta sasmirdētu, tādējādi izdarot saviem draugiem un ģimenei lielu labumu.

ILGTSPĒJĪGI MATERIĀLI: Transfer Merino audums apvieno vilnu un otrreizēji pārstrādātu poliesteru, lai nodrošinātu ilgtspējīgu tehnisko sniegumu. 18,5 mikronu smalks Merino Wool Repreve pārstrādāts poliesters, kas izveidots no pārstrādātām plastmasas ūdens pudelēm.

100% APMIERINĀJUMA GARANTIJA: Visi mūsu produkti tiek ražoti no augstākās kvalitātes materiāliem atbilstoši labākajiem kvalitātes standartiem, taču, ja kāda iemesla dēļ vēlaties atgriezties, mēs esam šeit, lai palīdzētu!










  • Zīmols
  • Atsauce
    141519016PRL
  • Noliktavā
    1 Vienība
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...