• KROSS Lever 1.0 24"-28" Adjustable dviračio atraminė kojelė per centrą

KROSS Svira 1.0 24"-28" Regulējama velosipēda atbalsta kāja pār centru

Preces kods: T4CPK000179
Ražotājs: KROSS
9,00 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

SVIRA 1,0 24" - 28" VELOSIPĒNA PĒJA



Papildu piederumi ir katra velosipēda nepieciešamais elements. Šie komponenti ļoti labi uzlabo lietojamību. Apsverot pareizo produktu, ir vērts ieguldīt Kross Lever 1.0 kājā. Produkts ir izgatavots no viegla alumīnija sakausējuma. Tas ir ārkārtīgi izturīgs. Tas nodrošina stabilu velotransporta stāvokli stāvot. Tas ir ļoti praktisks papildinājums. Kāja ir ieteicama riteņbraukšanas entuziastiem, kuri novērtē lētus un funkcionālus risinājumus.

"Lever 1.0" Leg ir lielisks veids, kā ērti novietot velosipēdu

"Kross" kāja "Lever 1.0" ir izturīgs izstrādājums ar ērtu riteņu izmēra regulēšanas sistēmu. Produkts ir paredzēts uzstādīšanai rāmja centrā aiz apakšējā kronšteina. Tas ir ļoti noderīgs papildinājums jūsu velosipēdam, ko var iegādāties par ļoti pieņemamu cenu.

"Lever 1.0" stends - pieejams veikalā Kross

Kross veikalos nopērkamais statīvs Lever 1.0 ir pieejams melnā krāsā. Šajā gadījumā tika izmantots augstuma regulēšanas risinājums bez instrumentiem. Šī ir ļoti ērta alternatīva. Lever 1.0 bagāžnieks ir mazs produkts, kam ir liela ietekme uz katra riteņbraukšanas entuziasta apmierinātību. Šī iemesla dēļ viņam nav jāuztraucas par vietas atrašanu, kas ļaus viņam atbalstīt velosipēdu apstāšanās laikā.

  • Zīmols
  • Atsauce
    T4CPK000179
  • Noliktavā
    25 vienības:
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...