• Kross High density Ultralight foam vairo rankenos

Kross Augsta blīvuma ultravieglo putu rokturu rokturi

Preces kods: T4CCH000270BK
Ražotājs: KROSS
6,90 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

Ultra putu rokturi

Lai riteņbraukšana būtu pilnībā ērta, ir nepieciešams noliekties pāri katram tās elementam. Šāda sastāvdaļa ir rokturi, kas būtiski ietekmē komfortu ekspedīcijas laikā. Riteņbraukšana ir sporta veids, kas izraisa visa ķermeņa svīšanu. Ultra Foam rokturi ir izgatavoti no putām, kas neļauj rokām slīdēt uz stūres rokturiem. Tas atvieglos divriteņu vadīšanu arī nelabvēlīgos apstākļos, piemēram, lietus laikā.

Stingra saķere

Rokai pielāgotā forma padara Kross Ultra Foam rokturus ļoti ērtus. To lielā priekšrocība ir arī vieglums. Katrs velosipēdists zina, jo mazāk viņš sver aprīkojumu, jo labāk. Īpaši sacīkstēs un rallijos katram gramam ir nozīme. Turklāt Kross rokturi izceļas ar izturību. Velosipēdists ar tiem nobrauks daudzus kilometrus, kuru laikā novērtēs šī elementa pamatīgo meistarību un praktisko pielietojumu. Labi satvērēji nozīmē labāku stūres vadību un lielāku drošību.

Lietotāja vajadzībām pielāgoti šķērseniski rokturi

Ultra Foam rokturi padara braukšanu vēl patīkamāku. Tiem ir labas vibrācijas un triecienu samazināšanas īpašības. Šos trikus labprāt izmanto profesionāļi, kā arī riteņbraukšanas amatieri. Putuplasta rokturu priekšrocība velosipēdam ir to dizains. Tie ir estētiski pievilcīgi, derēs jebkura veida velosipēdam. To garums ir 127 mm, tāpēc to izmērs ir diezgan standarta. Ražotāji koncentrējās uz roktura aizbāžņiem ar zīmola marķējumu. Tie izskatās tiešām labi.

Specifikācija

GARUMS 127 mm
KRĀSA MELNS
MATERIĀLS EVA PUTAS
ZĪMOLS KRUSTS
SVARS 51 G (PAIR)

  • Zīmols
  • Atsauce
    T4CCH000270BK
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...