MagicShine RAY 1600B / Black USB uzlādējams priekšējais lukturis

Preces kods: 6970823652592
Ražotājs: MagicShine
89,90 €
Noliktavā pēdējās preces

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

MagicShine RAY 1600B / Black USB uzlādējams priekšējais lukturis

IZGAISMOJIET SAVU CEĻU

RAY 1600B ar iespaidīgu 1600 lūmenu jaudu, ko nodrošina dubultā LED sistēma, ļauj droši pārvietoties jebkurā situācijā - no pilsētas ielām līdz sarežģītam apvidum.

DUBULTĀ LĒCU SISTĒMA

Jaunais dubultais objektīvs izstaro tuvu plūstošu staru kūli kopā ar tālejošu punktveida staru, kas ir ideāli piemērots gan lietošanai uz ceļa, gan takās.

LIETOTNES PIELĀGOŠANA

Pievienojiet jaunus režīmus un pielāgojiet spilgtuma preferences, izmantojot Magicshine lietotni, vai aktivizējiet gaismas/vibrācijas sensoru, lai būtu vairāk nekā veikls garu braucienu veikšanai.

IEBŪVĒTS VIEDS SENSORS

Izmantojot iebūvēto viedo sensoru, gaisma automātiski pārslēgsies uz spilgtāku gaismu, iebraucot tunelī, vai pāries miega režīmā apstāšanās bedrē, lai taupītu enerģiju.

BEZVADU TĀLVADĪBAS PULTS

Bezvadu tālvadības pults paplašina režīma pārslēgšanas funkciju līdz stūrei, ļaujot jums koncentrēties tikai uz priekšā esošo ceļu. Ar pogas nospiešanu uzreiz pārslēdziet uz pilnas jaudas režīmu.
(Pirmreizējai lietošanai noņemiet plastmasas detaļu no pogas baterijas.)

ILGMŪŽĪGS AKUMULATORS AR USB-C UZLĀDI UN IZLĀDI

RAY 1600B darbojas ar jaudīgu 5200 mAh akumulatoru, kas nodrošina drošu darbības laiku līdz 12 stundām. Atvadieties no satraukuma par akumulatoru un pagariniet akumulatora darbības laiku, izmantojot USB-C pieslēgvietu, vai uzlādējiet velosipēda datoru, viedtālruni un citas ierīces, kas atrodas ceļā.

LIELISKA IZVĒLE KĀ ĶIVERES GAISMA

RAY1600B var izmantot arī kā ķiveres lukturi, kas nodrošina papildu gaismas avotu. Tas var padarīt braukšanu drošāku nakts laikā.

IPX6 ŪDENSIZTURĪGS

Ar IPX6 ūdensnecaurlaidības pakāpi RAY 1600B ir pietiekami elastīgs un izturīgs, lai pārvarētu pat spēcīgu lietu un apgaismotu jūsu ceļu.

  • Zīmols
  • Atsauce
    6970823652592
  • Noliktavā
    1 Vienība
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...