• Black Inc Seat Post 27.2 mm / 350 mm / Setback 0 mm karboninis balnakotis
  • Black Inc Seat Post 27.2 mm / 350 mm / Setback 0 mm karboninis balnakotis

Black Inc Sēdekļa statīvs 27,2 mm / 350 mm / Setback 0 mm oglekļa sēdekļa statīvs

Preces kods: SP-BIA015CC
Ražotājs: Black Inc
320,00 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

Black Inc sēdekļa statnis 27,2 mm / 350 mm / 0 mm oglekļa sēdekļa statnis


Black Inc Seat Post korpuss ir pilnībā izgatavots no oglekļa šķiedras, ar vienas skrūves seglu skavu dizainu un gludu konstrukciju.



PĀRSKATS

Nodrošinot gan izcilu jaudas pārnesi, pateicoties tā izturībai, gan augstu komforta pakāpi vertikālās atbilstības dēļ, Black Inc Seat Post uzlabo katra brauciena efektivitāti un baudu.

Izgatavots no oglekļa šķiedras un ar vienvirziena matētu un spīdīgu apdari, mūsu Seat Post noteikti izskatās tā, lai tas pastiprina jebkura velosipēda izskatu. Taču tā gudrais, minimālistiskais dizains palielina pasta lietderību. Vienas skrūves sēdekļu skavas dizains padara seglu uzlikšanu un regulēšanu daudz mazāk sarežģītu. Un seglu skavas urbums ir veidots tā, lai nodrošinātu stingras pielaides drošai un drošai iespīlēšanai. Skavas ir pieejamas 7x7 metāla un 7x9 oglekļa sliedes segliem.

Tradicionālais 27,2 mm diametrs nozīmē, ka sēdekļa balstam var novietot lielāko daļu rāmju ar apaļām sēdekļa caurulēm. 27,2 mm diametrs apvienojumā ar staba īpašo oglekļa izkārtojumu nodrošina īpašu, gandrīz nemanāmu atsperīgumu, samazinot vibrācijas, kas atbalsojas stabā. Mēs esam izstrādājuši Seat Post tā, lai tajā varētu uzglabāt Di2 akumulatoru, lai nodrošinātu vienkāršāko iestatīšanu un tīrāko izskatu.

Black Inc Seat Post ir pieejams ar 0 mm un 25 mm nobīdi, un tas sver 195 g 25 mm nobīdes versijā. Šis sēdekļa balsts piedāvā izcilu veiktspēju braukšanai pa ceļu un grants segumu un uzlabo jebkuru velosipēdu ar tā nepiespiesto izskatu un gudrajām dizaina iezīmēm.

  • Zīmols
  • Atsauce
    SP-BIA015CC
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...