• SIDI JARIN MTB Blue/Red Iridescent dviratininko batai

SIDI JARIN MTB Blue/Red Iridescent velo apavi

Preces kods: CJARIN-BL-RE-44
Ražotājs: Sidi
389,00 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

SIDI JARIN MTB Blue/Red Zaigojoši velo apavi



SRS CARBON-GROUND MTB zole nosaka kalnu velosipēdu veiktspējas standartu, samazinoties par aptuveni 100 gramiem uz pāri salīdzinājumā ar iepriekšējo Dragon Carbon SRS zoli, nezaudējot jaudu vai izturību.

SRS CARBON-GROUND MTB zole sastāv no maināmiem protektora blokiem uz purngala un papēža, kas fiksēts ar vidēja moduļa oglekļa zoli, kā arī novatoriskas maināmas plāksnes MTB, kas paredzētas, lai novērstu bojājumus no zoles saskarē ar pedāli. Lielākajai daļai dubultās aiztures stieņu MTB pedāļu (piemēram, Crankbrothers un LOOK) starp skavas un apavu ieteicams izmantot pastiprinājuma plāksni, lai izvairītos no zoles plaisāšanas vai iespiedumiem.

MTB plāksni var nomainīt pedāļu sistēmas bojājumu gadījumā, tāpēc otrreizējā tirgus pastiprinājuma plāksnes svara pievienošana nav obligāta. Ground SRS pakāpieni un MTB plāksne ir viegli noņemamas un nomaināmas. SRS CARBON-GROUND MTB zole ir savietojama ar smailēm.

Sīkāka informācija:

Mikrošķiedras Techpro:

Microfibra Techpro ir Itālijā ražots mikrošķiedras PU. Tā tiek uzskatīta par augsti tehnoloģisku un inovatīvu ādu, kas saudzē vidi, piemērota tehniskiem un sporta produktiem, kuriem nepieciešama augsta veiktspēja. TECHPRO MICROFIBER ietver pretestības, stabilitātes, viegluma, ūdensnecaurlaidības un vides aizsardzības īpašības.

MĪKSTA KĀPŅU SLĒGŠANAS SISTĒMA — 4:

SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM ir liela anatomiski izliekta siksna, kas apvienota ar elastīgu un termoformētu EVA spilvenu, kas vienmērīgi sadala spiedienu pa pēdas zonu. SOFT INSTEP CLOSURE SISTĒMA ir regulējama abās pusēs, lai ideāli centrētu EVA spilvenu augstā vai zemā kājā. Sistēma novērš nepieciešamību pēc augstas pēdas pagarinātāja. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM ir nomaināma.

Simple Techno 3 Push:

Centrālais mehānisms, SINGLE TECNO-3 PUSH SYSTEM, rada perfektu spriedzes līdzsvaru starp apavu iekšējo un ārējo pusi. Simetriskais mehānisms garantē izcilu aizdari, kas pielāgojas katrai pēdai. Novatoriskā poga pievieno monopavedienu cilpu, ja to nospiež, tā paceļ cilpu, lai to varētu viegli regulēt.

Tecno-3 PUSH sistēma:

SIDI TECHNO-3 PUSH pielāgojas visā apavu garumā, pielāgojot augšdaļu pēdas formai personalizētai piegulēšanai. SIDI aizdares, uzticamas un nomaināmas, ir uzlabotas ar pavisam jaunu patentētu materiālu SIDI Wire, kas ir pilnīgi nesaistošs, lai veiktu intuitīvus un bez piepūles pielāgojumus lidojuma laikā. Tāpat kā lielākā daļa mazo SIDI detaļu, arī TECHNO-3 PUSH cilpa ir labojama un nomaināma. To var regulēt pa ceļam, izmantojot inovatīvu pogu, kuru var nospiest, lai paceltu sprādzi un atvieglotu regulēšanu.

SIDI papēdis:

Pastiprinātais papēdis notur pēdu optimālā stāvoklī un ātri līdz mana ekstrēmā veiktspējas vai ilgstoša spiediena zābaka veidošanās e.

Gumijas tips

SRS Carbon-malta MTB zole

  • Zīmols
  • Atsauce
    CJARIN-BL-RE-44
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...