SiS GO Hydro tabletes Rozā greipfrūts 20x4,5 g Hydro tabletes

Preces kods: SIS130307
Ražotājs: SiS
8,90 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

SiS GO Hydro tabletes Rozā greipfrūts 20x4,5 g Hydro tabletes

Par Hydro

Hydro ir izstrādāts, lai nodrošinātu efektīvu hidratāciju un sniegtu vislabāko sniegumu. Tā ir putojoša tablete, kas viegli izšķīst tīrā ūdenī, tāpēc tā ir ļoti praktiska pieeja (vienkārši iemetiet vienu tableti 500 ml ūdens pudelē) bez kalorijām.

Kāpēc izvēlēties?

  • Optimāla hidratācija ērtā formātā 9
  • kalorijas vienā porcijā
  • Ideāli piemērots iemērkšanai pudelē treniņa laikā un paredzēts, lai aizstātu galvenos elektrolītus, ko zaudējat ar sviedriem.

Par Hydro

Hydro ir izstrādāts tā, lai nodrošinātu efektīvu hidratāciju un sniegtu vislabāko sniegumu. Tā kā Hydro ir putojoša tablete, kas viegli izšķīst tīrā ūdenī, tas ir ļoti praktisks risinājums (vienkārši iemetiet vienu tableti 500 ml ūdens pudelē) bez kalorijām.

Hydro apmierina nātrija vajadzības īpašā koncentrācijā (30 mmol/l), kas, kā zinātniski pierādīts, nodrošina labāku hidratāciju salīdzinājumā ar ūdeni. Tas tika izstrādāts, lai nodrošinātu Lielbritānijas burāšanas komandas optimālu hidratāciju 2008. gada Pekinas olimpiskajās spēlēs. Vienkārši iemaisiet tableti ūdenī, lai pirms sporta un tā laikā efektīvi hidratētu organismu, praktiski bez kalorijām.

Ogu garšas elektrolītu maisījums ar dabisku plūškoka ekstraktu un saldinātāju 20 tablešu iepakojumā.

Ieguvumi

Vidēji intensīvas vai intensīvas fiziskās slodzes laikā atkarībā no vides apstākļiem mēs varam izdalīt līdz 2 litriem sviedru stundā. Sviedri satur svarīgus elektrolītus, tostarp nātriju. Nātrijs ir vissvarīgākais elektrolīts, jo tas veicina slāpes, uzlabo garšu un veicina uzsūkšanos un saglabāšanos.

Ja šķidruma un elektrolītu zudums netiek aizstāts, rodas dehidratācija, kas ir galvenais noguruma cēlonis. Pēc dehidratācijas paaugstinās ķermeņa temperatūra, paātrinās sirdsdarbība, mēs ātrāk iztērējam ogļhidrātu krājumus un uztveram fizisku slodzi kā intensīvāku. GO Hydro var palīdzēt to novērst, un mērķis ir nezaudēt vairāk par 2 % ķermeņa masas.

Informed Sport Reģistrēts

Mūsu pilnais produktu klāsts ir izstrādāts, izmantojot pasaules līmeņa pieeju aizliegto vielu testēšanai, nodrošinot sportistiem pārliecību. Lai iegūtu vairāk informācijas par Informed Sport un mūsu unikālo pasaules līmeņa pieeju, noklikšķiniet šeit.

Piemērots: Vegāniem, veģetāriešiem, bez laktozes, bez glutēna, bez kviešu, bez riekstiem, bez sojas, bez riekstiem.

  • Patērējiet 500 ml SiS GO Hydro 3-4 stundas pirms sacensībām un vēl 250-500 ml stundās pirms sacensību sākuma.
  • Īsāku treniņu laikā, kad ogļhidrātu uzņemšana nav nepieciešama, patērējiet 500 ml SiS GO Hydro stundā.
  • Pēc sagatavošanas patērējiet 24 stundu laikā.
  • Nepatērējiet vairāk par 4 tabletēm dienā.
  • Pievienojiet 1 Hydro tableti 500 ml ūdens un ļaujiet tai izšķīst.
Piemērots
vegāniem
bez lipekļa
bez kviešiem
bez piena produktiem
bez riekstiem
Uztura statistika
 VITAMINS & MINERALS
Typical Values Per 100g Per Tablet 4.2g
Energy 772kj/181kcal 32kj/8kcal
Fat <0.5g <0.5g
of which saturates 0.3g <0.1g
Carbohydrates 14g 0.6g
of which sugars 0.9g <0.5g
Protein <0.5g <0.5g
Salt 19g 0.8g
Vitamin B1 Thiamin 4.8mg 0.2mg
Vitamin B2 Riboflavin 7.1mg 0.3mg
Vitamin B6 9.5mg 0.4mg

*Referenciālais patēriņš vidēji pieaugušam cilvēkam (8400 kj/2000 kcal).

Sastāvdaļas:

Citronskābe, elektrolīti (35%) (nātrija bikarbonāts, nātrija hlorīds, kalcija karbonāts, kālija hlorīds, trikalcija fosfāts, magnija karbonāts) sorbīts, inulīns, aromatizētājs, zaļās tējas ekstrakts (2,3%), saldinātājs (sukralozi), krāsviela (biešu sarkanais), B grupas vitamīni (piridoksīna hidrohlorīds, nātrija riboflavīna 5-fosfāts, tiamīna mononitāts).

Tāpēc, ka dažādu datorių monitorių bei tālruņu, planšečių ekrānu raiškos noteikšanas skirtinguose įrenginiuose prekės spalva ar atspalvis var būt skirtis no matomo nuotraukoje, t.y. neatitikti realybėje esančios prekės spalvos ar atspalvio.

  • Zīmols
    SiS
  • Atsauce
    SIS130307
  • ean13
    5025324007424
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...