• SiS Beta Fuel Energy drink Orange 82 g. energetinis gėrimas

SiS Beta Fuel Enerģijas dzēriens Orange 82 g. enerģijas dzēriens

Preces kods: 5025324009626
Ražotājs: SiS
2,90 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

SiS Beta Fuel Enerģijas dzēriens Apelsīns 82 g. enerģijas dzēriens

Kas ir SiS Beta degviela?

SiS Beta Fuel ir izotonisks enerģijas dzēriens ar dubultu ogļhidrātu avotu, kas ir pasaules līderis enerģijas risinājumu kategorijā slodzes laikā. Tas ļauj izturības sportistiem uzturēt optimālu ogļhidrātu līmeni, lai uzlabotu sniegumu.

Kāpēc jums vajadzētu lietot divu ogļhidrātu enerģijas dzērienu

Kā izturības sportists (jūsu pasākumi parasti ilgst vairāk nekā divas stundas), jums ir jābūt no 80 līdz 120 g ogļhidrātu stundā. Enerģijas dzēriens SiS Beta Fuel Dual Source nodrošina optimālu 80g ogļhidrātu daudzumu ērtā uztura formulā, kas ir izotonisks dzēriens ar minimālu diskomforta risku kuņģa-zarnu traktā, kas ļauj sasniegt augstu veiktspēju.

Jauna ogļhidrātu attiecība 1:0,8 - Maltodekstrīns - Fruktoze

Jaunā maltodekstrīna un fruktozes attiecība 1:0,8 palielina uzņemto ogļhidrātu procentuālo daudzumu, kas oksidējas (pazīstams kā efektivitāte) no 62% līdz 74%, salīdzinot ar veco attiecību 2:1

Maltodekstrīna un fruktozes attiecība 1:0,8 samazina sportistu ziņotos diskomforta simptomus vēderā, salīdzinot ar iepriekšējo attiecību 2:1

Kā ir attīstījusies šī produkta zinātne

Izmantojot iekšējo komandu Performance Solutions, Science in Sport ir cieši sadarbojusies ar elites sportistiem jaunā Beta Fuel sērijas izpētē un attīstībā, lai sniegtu jums zinātniski izcilu degvielu dažādos formātos, kas ļauj izmantot par 17% vairāk ogļhidrātu. (O'Braiens et al, 2013).

  • Attiecība 1:0,8 uzlabo eksogēnu CHO (ogļhidrātu) oksidāciju salīdzinājumā ar attiecību 2:1 par 17% (O'Brien et al.)

  • Attiecība 1:0,8 uzlabo vidējo jaudu, pārsniedzot 10 maksimālos sprinta centienus, par 3%, salīdzinot ar attiecību 2:1 (O'Brien et al.)

  • Attiecība 1:0,8 palielina oksidēto ogļhidrātu procentuālo daudzumu (efektivitāti) no kopējā ogļhidrātu daudzuma no 62% (īpatnējā iznākuma attiecība 2:1) līdz 74% (1:0,8) (O'Brien et al.)

  • Attiecība 1:0,8 samazina kuņģa pilnuma (pilnuma vēdera) un sliktas dūšas simptomus, salīdzinot ar attiecību 2:1 (O'Brien et al.)

Kā izmantot

Viena SiS Beta Fuel enerģijas dzēriena paciņa satur vienu porciju (82g) pulvera. Saturu izšķīdina 600 ml ūdens un krata, lai izšķīst. Tas ir tik vienkārši.

Regulāri dzeriet nelielu daudzumu ilgstošas slodzes laikā.

Izmantojiet vienu Beta Fuel paciņu stundā vai apvienojiet ar gēliem/stieņiem, lai sasniegtu ieteicamo 80–120 g ogļhidrātu devu stundā.

Bieži jautājumi

Uz ko balstās Science in Sport Beta Fuel?

Beta Fuel sastāvā esošie ogļhidrāti nāk no maltodekstrīna un fruktozes, kas ir labvēlīgi kuņģim. Beta Fuel satur arī garšas bez mākslīgiem saldinātājiem.

Kā Beta Fuel divu avotu enerģijas dzēriens dos man vairāk enerģijas?

Beta Fuel nodrošina 80 g ogļhidrātu vienā porcijā, lai palīdzētu jums sasniegt ieteicamo devu 80–120 g stundā izturības piepūles laikā. Šī formula ir optimizēta ar jaunu attiecību 1:0,8 (maltodekstrīns - fruktoze), kas palielina ķermeņa ogļhidrātu patēriņa efektivitāti, kas palīdz uzlabot jūsu spēku un ierobežot kuņģa-zarnu trakta stresu.

Kā es varu iekļaut SiS Beta degvielu savā vispārējā degvielas uzpildes plānā?

Kā izturības sportists jūs varat izmantot SiS Beta degvielu kā vienīgo avotu, lai apmierinātu savas degvielas prasības. Tomēr SiS Beta Fuel enerģijas diapazonā ir arī želejas un batoniņi, kurus var kombinēt, lai sasniegtu vēlamo ogļhidrātu uzņemšanu.

Ar ko Beta Fuel Energy Drink ir labāks par parastajiem ēdieniem, piemēram, banāniem?

Beta Fuel Dual Energy Drink ir izstrādāts tā, lai tas ātri uzsūktos zarnās, lai nodrošinātu enerģiju pēc iespējas ātrāk, savukārt daži cietie pārtikas produkti sagremojas ilgāk, jo tajos ir vairāk tauku un šķiedrvielu, un tas var izraisīt vēdera uzpūšanos un diskomfortu slodzes laikā.

Vai Beta Fuel ir izotonisks dzēriens?

Jā. Izšķīdinot vienu 82 g paciņu 600 ml ūdens, tiks iegūts izotonisks dzēriens.

Vai SiS Beta Fuel klāstā tiek izmantotas dabīgas garšas?

Jā. Beta Fuel ogļhidrātu bāzes piedevu klāstā ir izmantotas dabiskas garšas, un tas nesatur krāsvielas un konservantus.

Vai Science in Sport Beta Fuel ir pārbaudīta aizliegto vielu klātbūtne?

Pilnīgi noteikti. Tāpat kā visas SiS piedevas, Beta Fuel ir testēts Informed Sport programmas ietvaros un nesatur aizliegtas vielas. Informed Sport ir globāla sporta piedevu kvalitātes nodrošināšanas un sertifikācijas programma. Šī pārbaude apliecina, ka mēs piedāvājam augstas kvalitātes sporta uztura produktus neatkarīgi no tā, vai esat elites sportists vai vienkārši cenšaties saglabāt formu un veselību. Šo informāciju varat pārbaudīt šeit: https://sport.wetestyoutrust.com/supplement-search/science-sport/beta-fuel-80

UZTURA INFORMĀCIJA

Konkrētas vērtības Viena porcija (82g) 100 g
Enerģija 1359kj/320kcal 1623kj/382kcal
PROTEĪNS 0,0 g 0,0 g
Ogļhidrāti 80 g 95 g
no tiem cukuri 45g 32 gadus vecs
TAUKI 0,0 g 0,0 g
no kuriem piesātinātie tauki 0,0 g 0,0 g
Sāls 10 mg 10 mg

Sastāvdaļas: Maltodekstrīns (no kukurūzas) (57%), Fruktoze (42%), Aromatizētāji.

Nesatur alergēnus.

Datoru monitoru un tālruņu, planšetdatoru ekrānu atšķirīgo izšķirtspējas iestatījumu dēļ dažādās ierīcēs preces krāsa vai tonis var atšķirties no fotoattēlā redzamās, tas ir, var neatbilst preces krāsai vai tonim. īstenībā.

  • Zīmols
    SiS
  • Atsauce
    5025324009626
  • Noliktavā
    19 vienības:
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...