• CamelBak Podium Smoke 0.71 L gertuvė
  • CamelBak Podium Smoke 0.71 L gertuvė

CamelBak Podium Smoke 0,71 l

Preces kods: CB-1875002071
Ražotājs: CamelBak
12,90 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

CamelBak Podium Smoke 0,71L dzeramā pudele

Neatkarīgi no attāluma, braucot ar velosipēdu, ir svarīgi saglabāt hidratāciju. Izstrādāts tā, lai tas atbilstu dažādiem tirgū piedāvātajiem pudeļu būriem, kā arī viegli izspiežams dizains, lai nodrošinātu vairāk šķidruma ar mazāku piepūli, un Podium ir aprīkots ar pašblīvējošu vāciņu, lai samazinātu izšļakstīšanos un izšļakstīšanos. Ieslēgšanas/izslēgšanas vārsts nodrošina pozitīvu bloķēšanu necaurlaidīgai transportēšanai, un visas detaļas ir 100% brīvas no BPA, BPS un BPF. Podium piedāvā savā klasē labāko mitrināšanu, lai jūs varētu koncentrēties uz braucienu.

Apraksts

Jauns dizains un uzlabota tīrāmība saglabā Podium pudeles labākās pozīcijas riteņbraukšanas nozarē. Šī augstākās kvalitātes velosipēda pudele gan profesionāliem, gan atpūtas lietotājiem galvenokārt nosaka veiktspēju un izcilu ietilpību būrī. Viegli izspiežama un vienmēr nesatur BPA, Podium ir labākā pudele ātrai un uzticamai hidratācijai.

Iespējas

  • VELOSIPĒDOŠANA CAMELBAK ŪDENS PUDELE: CamelBak Podium izspiežamajai ūdens pudelei ir jauns dizains, un to ir vieglāk tīrīt nekā jebkad agrāk. Tā turpina noteikt standartu kā labākā velosipēda ūdens pudele nozarē.

  • OPTIMIZĒTA BŪRA PIEDERĪBA: Podium velosipēda izspiežamā pudele ir izstrādāta tā, lai tā droši ietilptu dažādos pudeļu būros. To ir viegli izspiest, kas nodrošina, ka ar mazāku piepūli uzņemsiet vairāk šķidruma.

  • AUGSTAS PLŪSMAS, PAŠAIZBLOVĒJOŠS VĀRZIS: CamelBak izspiežamās pudeles ir konstruētas ar augstas plūsmas, pašnoslēdzošu vāciņu. Tas palielina plūsmas ātrumu, vienlaikus novēršot izšļakstījumus un šļakatas.

  • VIEGLI TĪRĪT UN BEZ BPA: CamelBak Podium ir labākā ūdens pudele ātrai, uzticamai un nelokāmai mitrināšanai. Visas detaļas var atdalīt, lai atvieglotu tīrīšanu, un visi plastmasas materiāli nesatur BPA.

  • JA MĒS TO BŪVĒSIM — MĒS TO IZCEPSIEM: mūsu Got Your Bak mūža garantija attiecas uz visiem rezervuāriem, mugursomām, pudelēm un piederumiem, kas radušies materiālu un ražošanas defektu dēļ visā produkta kalpošanas laikā.

Specifikācijas

Tilpums: .71L / 24oz

Vāciņa materiāls: Jet Valve™ ir izgatavots no medicīniskas kvalitātes pašblīvējoša silikona

Lietotājs: Unisex grupa

Bez BPA/BPS/BPF: patiess

Izmēri: 7,4 x 7,4 x 22,8 cm/2,9 x 2,9 x 9,0 collas

Materiāls: BPA nesaturošs TruTaste™ polipropilēns

Pārnesumu diapazons: min

Datoru monitoru un tālruņu, planšetdatoru ekrānu atšķirīgo izšķirtspējas iestatījumu dēļ dažādās ierīcēs preces krāsa vai tonis var atšķirties no fotoattēlā redzamās, tas ir, var neatbilst preces krāsai vai tonim. īstenībā.

  • Zīmols
  • Atsauce
    CB-1875002071
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...