• Kross CRS 1.0 Black/silver dviračio balnelis

Kross CRS 1.0 Melns/sudraba velosipēda sēdeklis

Preces kods: T4CSI000884BKSI
Ražotājs: KROSS
18,00 €

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

Kross CRS 1.0 Melni/sudraba velosegli


CRS 1.0 segli


Kross CRS 1.0 segli tika izstrādāti, lai maksimāli palielinātu lietotāja komfortu un nodrošinātu sportisku braukšanu. Šie ir kalnu velosipēda sēdekļi, taču tie darbosies arī kā treka velosipēda segli. Tas ir pildīts ar augsta blīvuma putām, kas nodrošina maksimālu sēdēšanas komfortu, un ir pārklāts ar sintētisko ādu, kas ir izturīga pret nodilumu un mehāniskiem bojājumiem. Pateicoties viņai, "Kross CRS 1.0" sēdeklis ir pielāgots darbam jebkuros laikapstākļos.

Kross segli - visaugstākais komforts un sportisks raksturs

CRS 1.0 velosipēda segliem ir specifiska virsbūves konstrukcija, kas izgatavota ar dubultā blīvuma tehnoloģiju, kuras konstrukcijā izmantoti elastīgi, Kraton ieliktņi. Šis uzlabotais dizains garantē amortizāciju nelīdzenā reljefā, bet tajā pašā laikā nodrošina pilnīgu stabilitāti un elastību dinamiskam braukšanas stilam. Uzlabotā ArcTech tehnoloģija nodrošina vislabāko lietotāja pieredzi, palielina seglu elastību un uzlabo triecienu absorbciju un braukšanas komfortu. Zone Cut ir padziļinājums, kas atrodas korpusa centrā. Tās uzdevums ir samazināt spiedienu uz jutīgām zonām un nekaitēt pareizai asins plūsmai. "Air Flow Channel" tehnoloģija samazina skrāpējumu un svīšanas iespēju. Šī iemesla dēļ CRS 1.0 sēdeklis ir lieliski piemērots ilgiem braucieniem. Tā ir arī ideāla izvēle kā segli jūsu treka velosipēdam.

Kross velosegli - kvalitatīva un precīza apstrāde

No augstākās kvalitātes materiāliem tika izgatavots ne tikai šī modeļa korpuss, bet arī stiprinājuma stieņi, kuru ražošana tika izgatavota no rūdīta tērauda, garantējot visaugstāko izturību. Tajā pašā laikā segli sver tikai 246 g un izmēri 271 x 149 mm. Šādi izmēri garantē daudzpusību, un mazais svars ļauj samazināt velosipēdistam nevajadzīgo balastu.

  • Zīmols
  • Atsauce
    T4CSI000884BKSI
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...