• Black Inc Campagnolo Cassette Body with CeramicSpeed bearings terkšlė

Black Inc Campagnolo kasetes korpuss ar CeramicSpeed gultņiem

Preces kods: W08-BIA219DCP-BK
Ražotājs: Black Inc
259,00 €
Noliktavā pēdējās preces

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

Black Inc Campagnolo kasetes korpuss ar CeramicSpeed gultņu netīrumiem


Velosipēdistam, kurš ir apņēmies Campagnolo, mēs esam sadarbojušies ar CeramicSpeed, lai ražotu Black Inc Campagnolo Cassette Body. Alumīnija korpuss nodrošina vieglu un izturīgu veiktspēju, savukārt keramiskie gultņi uzlabo gludumu un novērš berzes kavēšanu.



PĀRSKATS

Nekas nepārspēj praktiski bezberzes brīvgaitas sviras vienmērīgi rotējošo skaņu. Tūlītēja ieslēgšanās un ārkārtīgi efektīvo keramisko gultņu izmantošana nodrošina, ka pedāļa jauda netiks tērēta.

CeramicSpeed gultņi ir tieši balstīti uz tehnoloģiju, kas tika izstrādāta NASA kosmosa programmas ietvaros deviņdesmitajos gados. Tie tiek ražoti, izmantojot augstākās kvalitātes silīcija nitrīda keramikas lodītes, kas piedāvā tūlītēju jauninājumu no tērauda gultņiem. Paturot prātā to veiktspējas līmeni, mēs izstrādājam savus rumbas atbilstoši ārkārtīgi augstajām pielaidēm, ko pieļauj CeramicSpeed ar rokām darinātie gultņi.

Black Inc Campagnolo Cassette Body tiek pievērsta tikpat liela uzmanība detaļām un augstajai veiktspējai, padarot to ideāli piemērotu augstas kvalitātes Black Inc riteņu pārim un Campagnolo grupu komplektam. Campagnolo freehub korpusi derēs 8, 9, 10, 11 un 12 ātrumu Campagnolo kasetēm.

  • Zīmols
  • Atsauce
    W08-BIA219DCP-BK
  • Noliktavā
    1 Vienība
Komentāri (0)
Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Notiek ielāde...